Kuva: Henri Juvonen

Iskelmä festivaalin alue muuttuu - nyt myös ranta festarikansan käytössä!

23.04.2019 09:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Iskelmä festivaalia juhlitaan Himoksella kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Jo legendaksi muodostunutta Iskelmäfestivaalia juhlistetaan jälleen kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Jämsän Himoksella. Vaikka itse tapahtuma onkin monelle tuttu, tulee alueeseen tänä vuonna merkittäviä muutoksia.

Tänä vuonna uusi upea festariranta aukee nimittäin kansan käyttöön. Ranta on käytössä koko päivän, joten voit pistäytyä pulahtamassa, upottaa varpaasi kuumaan hiekkaan ja nauttia aurinkoisista kesäpäivistä Iskelmätunnelmissa. Kulku rantaan tehdään suoraan festivaalialueelta.

Myös festivaalin VIP-alue kokee muutoksen ja siirtyy uusiin tiloihin Iskelmälavan hellään syleilyyn. VIP-alueella on uusi, kaksikerroksinen VIP-terassi sekä erillinen ruokailualue. VIP-alueelle sekä terassin ensimmäiseen kerrokseen on esteetön pääsy ja sieltä on erinomainen näkyvyys Iskelmälavalle. Iskelmän oma lähetysvaunu siirtyy lavan toiselle reunalle raportoimaan tunnelmaa ja viihdyttämään kuuntelijoita.

Festareille on järjestetty myös entistäkin paremmat bussimahdollisuudet. Päivämatkalaisille on luvassa uusi bussiterminaali aivan pääporttien läheisyyteen, johon esimerkiksi Jyväskylästä ja Tampereelta tulevat linja-autot jättävät asiakkaat. Myös paluukyyti odottaa samalla paikalla festivaalipäivän päätteeksi kotiin lähteviä asiakkaita.

Uudistuneella alueella kuullaan jälleen viikonlopun aikana monie suomalaisia tähtiartisteja. Ensi kesänä lavalle nousevat muun muassa Anna Puu, Apulanta, Chisu, Ellinoora, Ellips, Eppu Normaali, Ismo Alanko, J. Karjalainen, Kolmas Nainen, Lauri Tähkä, Neljä Ruusua, Pepe Willberg, Popeda, Rakasta Iskelmää sekä Yö. 

Aiemmin julkaistuja ovat Antti Ketonen, Elastinen, Laura Voutilainen, Juha Tapio, Kaija Koo, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani ja Ville Valo & Agents.

Jos siis haluat mukaan ensi kesän kovimpiin bileisiin, osta lippusi nyt. 3 päivän festarilippu (119e) ja 3 päivä VIP-lippu (320e) liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä sekä tietenkin Iskelmän omilla sivuilla.

Lue myös: Iskelmä festareilla suuret tunteet näkyvät - siellä rakastutaan, tavataan appivanhemmat ja iloitaan

Kilpailut

Uusimmat