Kuva: AOP

Voisiko Judas Priestista tehdä elokuvan? Kenties, jos laulajalta kysytään

19.06.2019 09:15 - Lauri Kujanpää

Judas Priestin jäsenet ovat varjelleet yksityisyyttään.

Kun Queenin ja Mötley Crüen elämäkertaelokuvat Bohemian Rhapsody sekä The Dirt ovat menestyneet erinomaisesti, kysyttiin Judas Priestin keulakuvalta Rob Halfordilta, 67, CBS:n haastattelussa, että voisiko Priestista tulla samanlaista.

- Monia epävirallisia dokumentteja on leijaillut eri puolilla jo hetken, mutta ei mitään Bohemian Rhapsodyn kaltaista. The Dirt -leffaa en ole vielä nähnyt, mutta aion katsoa sen, sillä rakastan Mötleytä. He ovat hyviä ystäviäni, Halford kertoi ja jatkoi:

- Mutta voisiko Priestista tehdä elokuvaa? En osaa sanoa, mutta yhtyeellä on ollut hyvin mielenkiintoinen elämä. Olemme yksi pisimpään töitä tehnyt heavy metal -yhtye ja tietenkin meistä on paljon jo kerrottu, mutta paljon on vielä kertomatta.

Priestin jäsenet ovat varjelleet hyvin paljon yksityisyyttään, joten Halford mietti haastattelussa, voisiko siitä kertoa elokuvassa.

- Tarinalla pitäisi olla todellinen työntövoima, muuten se kuivuisi kasaan. Meille se voisi olla vaikeaa, koska olemme varjelleet yksityisyyttämme. Musiikillisessa tarinassamme, mistä tulimme ja mitä teimme, olisi varmasti paljon mielenkiintoisia juttuja. Kukapa siis tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Halford päätti mystisesti.

Lue myös: Judas Priest -basisti Ian Hill: "Rock ei kuole koskaan"

Lue myös: Judas Priestin Rob Halford sairastui - yhtye joutui perumaan keikkansa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat