Klamydia rokkasi korkeuksissa - katso upea video

23.06.2019 13:15 - Lauri Kujanpää

Klamydian kitaristi kärsii korkeanpaikankammosta.

Punk-ryhmä Klamydia esiintyi Eläköön SuomiRock Sauna -tapahtumassa, joka toimi etkoina myös Eläköön SuomiRock Gaalalle, jota juhlitaan 7. marraskuuta. 

Upeasta tapahtumasta on nyt katsottavissa hulppea video, jossa yhtye esiintyy ja fanit bailaavat mukana.

Klamydian keikka oli kahdesta syystä jännittävä: Ensinnäkin yhtye ei ole hirveästi soittanut akustisesti ja toiseksi kitaristi Jari "Jakke" Helin kärsii korkeanpaikankammosta.

- Jakke on tehnyt uhrauksia ennenkin, jos ottaa tuon kammon huomioon. Kerran oli sellainen tilanne, että portaiden päälle oli nostettu lavalla paksu vanerilevy ja siinä piti soittaa. Jakke tuli ja soitti, ja silloin huimasi itseänikin! Herralta löytyy asennetta ja pelot pitää voittaa, laulaja Vesku Jokinen kertoi ennen keikkaa Voice.fi:n haastattelussa.

Kattokeikka oli Klamydian historian kolmas akustinen veto.

- Kun miettii Klamydian akustista historiaa, niin tämä on kolmas kerta. Joskus pimeällä 90-luvulla vedettiin Vaasan nuorisotalolla, sitten SuomiLovessa yksi ja nyt tämä. Emme ole kauhean akkariaktiivisia, mutta kun Radio SuomiRock pyytää, niin kyllähän me tulemme! Onhan se kiva tehdä jotain hieman erilaista, Jokinen hehkutti.

Näet videon alta. Jos se ei näy, katso se tästä.

Voice.fi ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Klamydia esiintyy Helsingin kattojen yllä - kitaristi kärsii korkeanpaikankammosta

Lue myös: Klamydian Vesku Jokinen rentoutuu tekemällä puutöitä: "Väsäsin puusta korutelineen"

Kilpailut

Uusimmat