Kuva: AOP

Miten voi käydä näin huono tuuri? Ilosaarirockissa vältyttiin nipin napin Ruisrock-farssilta

15.07.2019 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lentokoneongelmat tulivat kiusaamaan rap-duo Rae Sremmurdia. Vastaavanlainen tilanne oli koetellut Ruisrockia vain viikkoa aiemmin.

Viikonloppuna Joensuussa vietettiin perinteikästä Ilosaarirockia. Festivaali tiedottaa, että tapahtuma keräsi Joensuun Laulurinteelle yhteensä 64 000 kävijää. Festari ei kuitenkaan sujunut täysin ilman takaiskuja.

Yhdeksi festarin pääesiintyjäksi oli kiinnitetty yhdysvaltalainen rap-duo Rae Sremmurd. Kaksikko esiintyi festivaalilla sunnuntaina. Swae Leen ja Slim Jxmmin muodostaman duon saapuminen Suomeen meni kuitenkin vaakalaudalle, kun heidän lentokoneensa hajosi Amsterdamissa. Tilanne ratkaistiin lennättämällä artistit Suomeen yksityiskoneella. Esiintymistä piti viivästyttää, mutta lopulta duo pääsi lavalle viihdyttämään fanejaan.

- Välillä joutuu vähän säätämään kesken tapahtuman, mutta sitähän tämä on. Onneksi tällä tarinalla oli onnellinen loppu, sanoo Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Vähemmän onnellinen loppu oli hieman vastaavanlaisella tilanteella toissa viikonloppuna. Tuolloin Ruisrockissa oli tarkoitus nähdä rap-trio Migosin keikka festarin päätöspäivänä. Tuo keikka kuitenkin peruuntui, koska ryhmän jäsenet jäivät jumiin Frankfurtin lentokentälle lentokoneen teknisten ongelmien takia. Erityisen farssimaiseksi tilanteen teki se, että Migos oli viime tingassa kiinnitetty festivaalille paikkaamaan keikkansa peruuttanutta Travis Scottia. Tilanteesta turhautuneen yleisön kerrottiin heitelleen pulloja lavalle ja heilutelleen keskisormia järjestäjille. Reaktiosta uutisoi muun muassa Iltalehti

Lue myös: 22-vuotias Julius livahti ilmaiseksi Ruisrock-festivaaleille - pukeutui vanhaksi mieheksi

Lue myös: Linnunpönttö, paahtoleipäpussi... Miten suomalaiset salakuljettavat alkoholia festareille?

Suosittelemme

Uusimmat