Kuva: AOP

Helsingin poliisi julkaisi Ed Sheeranin keikkapaikalta huikean ilmakuvan - mikä väkijoukko!

25.07.2019 12:15 - Iiro Myllymäki

Poliisi kiittelee konserttiyleisöä hyvästä käytöksestä.

Poptähti Ed Sheeran, 28, viihdytti yli 100 000:ta suomalaista tiistaina ja keskiviikkona ensimmäisillä Suomen-keikoillaan. Jättikonsertit järjestettiin Malmin lentokentällä. Tiistain keikalla miehen hiteistä nautti 48 000 ihmistä ja keskiviikon loppuunmyydyllä keikalla 60 000. Keikat järjestänyt Fullsteam on tiedottanut, että yleisömäärällä mitattuna kyseessä oli Suomen suurin keikkatapahtuma.

Valtavalla keikka-alueella oleskelijat ovat varmasti pohtineet, miltä jättimäinen alue kokonaisuudessaan on näyttänyt. Tähän saa vastauksen Helsingin poliisin Twitterissä julkaisemasta kuvasta. Dronella otetusta ilmakuvasta näkyy koko konserttialue.

”Poliisin näkökulmasta konsertit sujuivat rauhallisesti, kiitos sopuisan ja hyvin käyttäytyneen yleisön”, Helsingin poliisi kirjoittaa twiitissään. Jos twiitti ei näy alla, pääset katsomaan sen tästä linkistä.

Ed Sheeran on julkaissut omalla Instagram-tilillään tunnelmia molemmilta Suomen-keikoiltaan. Tiistain keikan tunnelmallisessa kuvasarjassa nähdään muun muassa yhdessä yleisön kanssa otettu selfie-kuva. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Keskiviikon keikalta Sheeran on julkaissut lyhyen videopätkän, jossa yleisömeren nähdään räpsäisevän kännykän salamavaloja samanaikaisesti. Ed Sheeran oli pyytänyt koko yleisöä nappaamaan kuvan salamavaloilla samanaikaisesti. Mies kertoi, että oli saanut idean tähän katsottuaan Robbie Williamsin keikkataltiointia, jossa Williams toteutti samanlaisen tempauksen. Jos video ei näy alla, pääset katsomaan sen tästä linkistä.

Lue myös: Ed Sheeran katkaisi välit lähes kaikkiin ystäviinsä - mies kärsii vakavasta ahdistuneisuudesta

Lue myös: Suosikkilaulajan henkivartijasta tuli todellinen Instagram-tähti - katso ymmärrätkö miksi

Kilpailut

Uusimmat