Kuva: Senja Rapila

Robin ilmoitti ulkomaankeikoistaan somessa, fanien huomio kiinnittyi yhteen sanaan - "Finglishiä"

05.09.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Robin Packalenin keikkajulisteessa on kirjoitusvirhe, jota mies on nyt itse kommentoinut Instagramissa.

Kansainvälistä uraa luova suomalaispoppari Robin Packalen, 21, on ilmoittanut faneilleen uutisia akustisista pop up -keikoista Isossa-Britanniassa. Instagram-päivityksen mukaan mies nähdään useilla keskeisillä julkisilla paikoilla soittamassa Lontoossa ja Brightonissa perjantaina ja lauantaina. Voit katsoa miehen päivityksen alta. 

(kuva: Instagram)

Tarkkasilmäisimmät fanit ovat kiinnittäneet kuvassa huomion kirjoitusvirheeseen. Kuvissa sana ”acoustic” on kirjoitettu virheellisesti ”acustic”. Useampi fani on huomauttanut asiasta kommenttikentässä.

”Eikö se oo acoustic eikä acustic?” kyselee yksi.

Tähän kommenttiin Robin on itse vastannut.

”On. Kunhan ärsytetään jengiä vähän! Se on finglishiä!” Robin vastaa.

Robin Packalen on tähän asti julkaissut kaksi englanninkielistä biisiä. Näistä ensimmäinen, I’ll Be With You, julkaistiin helmikuussa ja kappale sai ensiesityksensä Emma-gaalassa. Samalla Robin paljasti tekevänsä tästä lähtien musiikkia koko nimellään ja pelkästään englanniksi. Hänen mukaansa suomenkielisiä hittejä ei tulla enää keikoilla kuulemaan. Mies on tehnyt levytyssopimuksen Saksan Universalin kanssa. Suunnitelma englanninkieliseen musiikkiin siirtymisestä oli tehty jo vuonna 2013 aivan Robinin uran alkuaikoina, ja yhteistyö Saksan Universalin kanssa pistettiin alulle jo vuonna 2015.

- Olen antanut Suomessa niin monta vuotta kaikkeni, että tämä on mulle välttämätön askel uralla eteenpäin. Aloin jo huomata liiallisen turvallisuuden tunteen merkkejä tehdessäni Suomessa musaa. Nyt on käsillä jotain, mikä on kaikkea muuta kuin turvallista, ja juuri siinä tilassa toimin parhaiten! Robin kommentoi tuolloin tiedotteessa.

Lue myös: Robin vaihtoi laulukielen englantiin ja tähtää ulkomaille: "Kyllähän minä otan tässä ison riskin"

Lue myös: Robin julkaisi itsestään pyjamakuvan - fanien huomio kiinnittyi erikoiseen yksityiskohtaan

Lue myös: IS: Robin kertoo kurinalaisesta elämästään: "Mietin aina, miten järkevä tämä pulla on"

Kilpailut

Uusimmat