Kuva: AOP

Phil Anselmo olisi valmis esittämään Pantera-kappaleita Rex Brownin ja Zakk Wylden kanssa

17.09.2019 12:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Anselmon The Illegals -yhtye on esittänyt tunnettuja klassikoita keikoillaan.

Legendaarisessa Panterassa laulanut Phil Anselmo, 51, on esittänyt entisen yhtyeensä klassikoita tiuhasti PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS -bändinsä keikoilla.

- Kun Vinnie kuoli (Panteran rumpali Vinnie Paul Abbott), asiat muuttuivat. En olisi ennen halunnut esittää Panteran kappaleita tämän yhtyeen kanssa, mutta tuon traagisen tapahtuman jälkeen kysyin yhtyetovereiltani, että mitä mieltä he olisivat. He opettelivat kappaleet ja he ansaitsevat siitä kiitoksen, että opettelivat ne niin hyvin. Rakastan niitä biisejä.

- Soitamme Pantera-kappaleita nyt lähinnä sen takia, että nuorempi sukupolvikin voi kuulla niitä. On olemassa hurja määrä ihmisiä, jotka eivät koskaan saaneet tilaisuutta nähdä Panteraa livenä. Panteran biiseissä on aivan älytön energia.

Anselmo on puhunut haastatteluissa aikaisemmin, että olisi valmis soittamaan Panteran kappaleita elossa olevien jäsenten kanssa. Ennen kuin Vinnie Paul menehtyi, Anselmo oli sitä mieltä, että bassoa soittaisi Pantera-basisti Rex Brown, rumpuja Paul ja kitaraa menehtyneen Pantera-kitaristi Dimebag Darrellin hyvä ystävä Zakk Wylde.

Vaikkakin molemmat Abbottin veljekset (Darrell ja Paul) ovat nyt menehtyneet, on Anselmo edelleenkin avoin sille, että voisi soittaa Panteran kappaleita Wylden ja Brownin kanssa.

- Se vaatisi paljon työtä ja varsinkin Zakkilla on omat kiireensä Ozzyn ja usean muun projektin kanssa. Mutta jos Wylde ja Brown olisivat mukana, niin minäkin olisin. Olen avoin idealle.

Lue myös: Anthrax-tähti puolustaa Phil Anselmoa natsisyytöksiltä

Lue myös: Kotikaupunki muisti Phil Anselmoa: Valittiin vuoden muusikoksi

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat