Kuva: AOP

Céline Dionille lisäkeikka Helsinkiin! Liput ensimmäiselle keikalle myytiin loppuun huippunopeasti

07.10.2019 11:26 - Iiro Myllymäki

Céline Dionilta nähdään kaksi konserttia Hartwall Arenalla ensi vuoden elokuussa.

Laulaja Céline Dionin Helsingin-konsertin liput tulivat myyntiin maanantaina aamulla, ja liput myytiin loppuun huippuvauhdilla. Keikalle on saatavissa enää vip-paketteja. Suuren kysynnän vuoksi naiselta nähdään nyt myös toinen konsertti Hartwall Arenalla. Nainen konsertoi areenalla paitsi 24. elokuuta, myös tiistaina 25. elokuuta ensi vuonna.

Lisäkonsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin tiistaina 8. lokakuuta kello 10.00. Myös tämän keikan lippujen hinnat lähtevät 129 eurosta. Ennakkomyynti on jo nyt käynnissä konsertin järjestäjän uutiskirjeen tilaajille osoitteessa www.allthingslive.fi sekä Tallinkin uutiskirjeen tilaajille.

Céline Dion on konsertoinut Suomessa vain kerran aikaisemmin vuonna 2008.

Celine Dionin kiertue juhlistaa hänen ensimmäistä englanninkielistä albumiaan kuuteen vuoteen. Kaiken kaikkiaan kiertue kattaa lähes sata esiintymisareenaa ympäri maailman. Dion julkaisi hiljattain kolme uutta laulua, Imperfections, Lying Down ja Courage, tulevalta Courage-nimiseltä albumiltaan.

Céline Dion on yksi aikamme menestyneimmistä artisteista. Hänen uransa on kestänyt jo yli 35 vuotta ja tuona aikana hänen albumejaan on myyty yli 250 miljoonaa kappaletta. Hän on voittanut muun muassa viisi Grammy-palkintoa ja kaksi Oscar-palkintoa.

Lue myös: Oho, Céline Dion paljastaa täysin meikittömät kasvonsa uudella musiikkivideolla - katso

Lue myös: Onko Céline Dionilla todella 10 000 paria kenkiä? Paljastaa videolla, missä säilyttää kokoelmaansa

Kilpailut

Uusimmat