Kuva: AOP

Onko Céline Dionilla todella 10 000 paria kenkiä? Paljastaa videolla, missä säilyttää kokoelmaansa

23.05.2019 11:15 - Milena Raappana

Céline Dionin Carpool Karaoke -jakso oli dramaatisista dramaattisin.

Laulaja Céline Dion, 51, oli vieraana maanantaina ilmestyneessä koomikko James Cordenin, 40, hulvattomassa Carpool Karaoke -sarjassa. Dramaattinen Dion aiheutti autossa uskomattomia hetkiä, kuten antamalla suudelman Cordenille kesken laulun. Suurilta tunteilta ei vältytty myöskään, kun laulajan piti jakaa muutama pari kengistään Las Vegasin kaduilla tallustaville ihmisille. Videolta ei osaa sanoa, kummat ovat enemmän shokissa, Dion vai tavalliset ihmiset.

Kenkädraama lähti liikkelle Cordenin sanoessa, että kengät ovat Dionille sydämen asia ja kysyessä, kuinka monta paria Dion luulee omistavansa. Rennosti hieman olkiaan kohauttaen nainen vastasi "ehkä 3000, 5000, en tiedä." Corden kuitenkin sanoi kuulleensa luvun liippavan lähemmäs 10 000 kappaletta. Dion ei lähtenyt kiistämään asiaa ja kuittasi, ettei vain halunnut sanoa lukua ääneen.

Looginen kysymys tässä vaiheessa on, missä moinen määrä kenkiä säilytetään? Dion kertoi hänellä olevan paikka, jota hän kutsuu varastoksi. Luulisi, ettei 10 000 kenkäparin omistajalla olisi ongelmia luopua muutamasta parista. Toisin kuitenkin kävi Dionin kohdalla, joka kirosi järkytyksestä, kun Corden kertoi saaneensa muutaman parin käsiinsä ja ne lahjoitettaisiin Las Vegasin kaduilla päiväänsä viettäville ihmisille.

-  Tarvitsen alkoholia, laulaja vitsaili ennen kuin hampaat irvessä ja kiljuen luopui kenkäpareistaan.

Ihmisten ilmeet olivat näkemisen arvoiset, kun kaksikko jakeli korkokenkiä auton ikkunasta. Vielä ihmettyneemmät ilmeet olivat, kun parivaljakko lauloi My Heart Will Go On -kappaleen Titanicista tuttuun tapaan vesisuihkujen ympäröimänä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Céline Dionin tuoreet otokset hämmensivät fanit: "Hän ei vain voi olla näissä kuvissa"

Lue myös: Céline Dion kirjoitti vuolaan ylistystekstin Lady Gagalle: "Rakastan häntä"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat