Kuva: all over press

Fanit äänestäisivät Mötley Crüen Hall of Fameen - kolmannella sijalla Iron Maiden

11.10.2019 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ääniä on annettu tällä hetkellä yli 80 000.

Rock and Roll Hall Of Fame -kunniagalleriaan valitaan joka vuosi uusia jäsenia tuomariston toimesta. Myös fanit voivat vaikuttaa asiaan, sillä Vote Your Choice -kategorian kautta yleisö voi ehdottaa omia suosikkejaan.

Loudwire-lehti raportoi, että ihmiset ovat antaneet tällä hetkellä yli 80 000 ääntä ja kärkipaikalla komeilee kasarisuuruus Mötley Crüe, joka on saanut yli 3100 ääntä. Toisella sijalla on tällä hetkellä Blink-182 ja kolmantena metallijärkäle Iron Maiden.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Iron Maiden -yhtyeen basisti ja johtohahmo Steve Harris, 63, on kertonut Rolling Stone -lehden haastattelussa ajatuksiaan Rock And Roll Hall Of Famesta, jonne Iron Maidenia ei ole, ainakaan vielä, kutsuttu.

- Minua ei haittaa yhtään, että emme ole tuollaisissa asioissa mukana. On tietenkin mahtavaa, jos ihmiset antavat sinulle palkintoja ja tunnustuksia, mutta emme tulleet tähän bisnekseen niiden juttujen takia. En todellakaan menetä yöunia sen takia.

Harrisin yhtyetoveri Bruce Dickinson, 60, on kuitenkin ehtinyt räyhätä asian puolesta. Dickinson sanoi medialle viime vuonna, että Iron Maidenin pitäisi ehdottomasti olla osana Hall Of Famea. Kultakurkku Dickinson kertoi mielipiteensä kohtuullisen suoraan.

- Koko Hall Of Famea pyörittää roskajoukko, joka ei erottaisi rock and rollia, vaikka se iskettäisiin suoraan heidän naamaansa. Heidän täytyy lopettaa masennuslääkkeiden ottaminen ja juoda enemmän olutta, Dickinson täräytti.

Mötley Crüe -yhtyeen johtohahmo Nikki Sixx, 60, ei myöskään usko, että yhtyettä nimetään koskaan Rock And Roll Hall Of Fameen. Sixx puhui asiasta Kerrang-lehden haastattelussa ja sanoi, että bändin käytös ei ole ollut Hall of Famen päättäjien mieleen.

- Teimme Tommy Leen (Crüen rumpalin) kanssa haastattelua muutama viikko sitten ja meiltä kysyttiin, että soitammeko enää koskaan yhdessä. Lee vastasi: "En tiedä. Ehkä, jos pääsemme Hall Of Fameen tai jotain, niin voisimme jysäytellä muutamat klassikot." Olin Tommylle, että oikeasti? Meillä ei ole mitään suunnitelmia, koska Hall Of Fame on kertonut, että emme koskaa pääse jäseniksi käytöksemme takia. Joten se siitä.

Saapa siis nähdä, miten Hall of Famessa käy.

Lue myös: Iron Maiden -johtohahmo ei menetä yöuniaan Rock And Roll Hall Of Famen takia

Lue myös: Nikki Sixx ei usko, että Mötley Crüe päätyy koskaan Hall of Fameen - paljastaa syyn

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat