Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiaiselta uusi sinkku ja kokoelmalevy! Katso kaunis kansikuva

16.10.2019 15:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Labyrintti-biisi julkaistaan 1. marraskuuta.

Yksi Suomen suosituimmista poplaulajista Jenni Vartiainen julkaisee ensimmäisen kokoelma-albuminsa. Kokoelma paketoi yhteen naisen suurimmat hitit vuosilta 2007-2019. Mukana on myös yksi uusi kappale Labyrintti, joka julkaistaan singlenä 1. marraskuuta samana päivänä kuin kokoelmalevykin.

”Olen tullut siihen pisteeseen, että halusin koota viimeiset kaksitoista vuotta samoihin kansiin ja tehdä pienen välitilinpäätöksen. Kokoelma antaa hyvän läpileikkauksen elämäni onnellisimmista ja samaan aikaan rankimmista vuosista. Labyrintti sopii täydellisenä lisänä tähän, yhdistäen musiikillisesti vanhaa ja uutta tuotantoa. Kokoelman laulut ovat mulle kuin pitkä elokuva omasta elämästä viimeisen 12 vuoden ajalta ja haikean positiivinen Labyrintti täydentää toivollaan tämän elokuvan soundtrackia”, Vartiainen kertoo tiedotteessa.

Voit katsoa Jenni Vartiaisen kokoelmalevyn kannen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Jenni Vartiainen on soolourallaan julkaissut neljä menestyksekästä albumia. Näistä myydyin, vuoden 2010 Seili, on yksi Suomen kaikkien aikojen myydyimmistä albumeista. Yhteensä albumeja on myyty yli 400 000. Vartiainen on palkittu useilla palkinnoilla. Häneltä löytyy muun muassa yhdeksän Emma-patsasta.

Lue myös: Jenni Vartiaisen lapsi syntyi - katso hellyyttävä kuva

Lue myös: Jenni Vartiainen sai Paula Vesalalta hauskan yllätyksen - katso kuva tähtien kotibileistä

Kilpailut

Uusimmat