Kuva: Ville Juurikkala

Nightwish julkaisi Euroopan-kiertueen keikkojaan - lämmittelijänä suomalaisyhtye

28.10.2019 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nightwish tiedottaa, että julkaisee lisäkeikkoja vielä myöhemmin.

Suomalainen metalliylpeys Nightwish on julkaissut suuren osan Euroopan-kiertueen keikoistaan. Yhtye soittaa useissa eri maissa, kuten Ranskassa, Saksassa ja Norjassa, ja lämmittelijäksi lähtee Kuopiosta lähtöisin oleva Turmion Kätilöt.

"Euroopan keikkoja ensi vuodelle on nyt julkaistu. Useita konsertteja julkaistaan vielä myöhemmin", yhtye tiedottaa Facebook-sivullaan. Voisi olettaa, että yhtye rantautuu ainakin Suomeen jossain vaiheessa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Yhtye työskentelee tällä hetkellä yhdeksännen studiolevyn parissa, joka julkaistaan ​​keväällä 2020. Nightwishin edellinen albumi Endless Forms Most Beautiful julkaistiin maaliskuussa 2015.

Viisi vuotta sitten monet fanit surivat, kun yhtyeen alkuperäisrumpali Jukka Nevalainen jäi pois kärsittyään vakavista uniongelmista. Heinäkuussa julkaistussa tiedotteessa Nevalainen kertoi, että ei pysty enää palaamaan takaisin, ja bändissä häntä tuuraava Kai Hahto astuu viralliseksi yhtyeen jäseneksi.

- Nyt on kulunut viisi vuotta vaikeasta päätöksestäni siirtyä syrjään yhtyeen rumpalin paikalta vaikeasta unettomuudestani johtuen. Niin kuin arvelinkin, päätös osoittautui oikeaksi. Olen voinut viime aikoina mainiosti eivätkä uniongelmat ole enää juuri lainkaan läsnä. Olen myös pystynyt keskittymään enemmän yhtyeen asioihin jotka tapahtuvat ”verhojen takana”, Nevalainen kertoi ja jatkoi:

- Olen päättänyt olla ottamatta riskiä palaamalla bändin soittajaksi takaisin.
Rakas ystäväni Kai Hahto ottaa paikkani bändin kokopäiväisenä jäsenenä. Huolehdin jatkossakin taustalla olevista asioista ja odotan innokkaasti, mitä muita seikkailuja elämässä on tarjolla.

Lue myös: Nightwish tiedottaa: Uusi albumi keväällä, alkuperäisrumpali ei palaa yhtyeeseen

Lue myös: Miltä Nightwish kuulostaa mieslaulajalla? Beast In Black -kultakurkku näyttää mallia

Kilpailut

Uusimmat