Kuva: AOP

Kiss-laulaja Paul Stanley Gene Simmonsista: "Hän on veljeni"

29.10.2019 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kiss on tällä hetkellä jäähyväiskiertueella.

Kiss-yhtyeen Paul Stanley, 67, puhui toveruudestaan Gene Simmonsiin, 70, Let There Be Talk -podcastin haastattelussa. Stanley muun muassa kertoi, että Simmons on ollut hirvittävä kumppani, mutta osa myös perhettä.

- Sanoin kirjassani asioita, jotka ovat minusta totta ja seison edelleenkin niiden takana. Simmons on ollut kauhea kumppani, mutta myös veljeni ja osa perhettä, Stanley sanoi ja viittasi vuonna 2014 julkaistuun elämäkertakirjaansa Face The Music: A Life Exposed, jossa on kuvaillut Simmonsin ja hänen suhdettaan.

- Luulen, että Gene on aina kunnioittanut sitä, että minulla on omat näkökantani. Ja täytyy sanoa, että en voisi olla hänen kanssaan läheisempi kuin nyt. Puhun hänelle useasti.

- Olisi hullua ja surullisista, jos kävisimme läpi saavuttaviamme asioita ja siinä olisi sairautta tai erimielisyyksiä. Jos jotain, niin katsomme niitä hetkiä vain, että: "Wow! Katso, mitä olemme saaneet aikaan!". Gene on minun perhettäni ja tunnen, että olen hänen lastensa setä.

Kiss on tällä hetkellä jäähyväiskiertueellaan. Yhtye pistäytyi myös viime kesäkuussa Hyvinkäällä viihdyttämässä suomalaisia. Keikka-arvion voit lukea tästä.

Lue myös: Gene Simmons täytti 70 vuotta - Kiss-jäsenet juhlivat synttäreitä lavalla

Lue myös: Keikka-arvio: Kiss jätti jäähyväisensä tyylillä

Lähde ja koko haastattelu: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat