Kuva: AOP

HS: Alexi Laiho Children of Bodomista: "Olimme tapelleet bändin kesken paljon"

11.11.2019 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Laiho kertoo, että tilanne ei ole mikään katastrofi.

Uutisoimme viime viikolla, että Children of Bodomista lähtee kolme jäsentä. Yhtye tiedotti Facebook-sivullaan, että basisti Henkka T. Blacksmith, rumpali Jaska Raatikainen sekä kosketinsoittaja Janne Wirman eroavat yhtyeestä.

Soundi-lehti oli saanut Children of Bodom -keulakuvan Alexi Laihon, 40, kommentoimaan tilannetta:

- Jo vuosi sitten juteltiin, että kundit eivät jaksa tätä enää. On tullut perheenlisäystä, ja eikä se 23 vuoden rundaamisen jälkeen mikään ihme olekaan, jos joku ei enää jaksa. Ei tähän sen suurempaa draamaa liity.

Laiho kertoi myös siitä, että tavaramerkki ei kuulu enää hänelle eikä mies vielä tiedä, millä nimellä uusi kokoonpano tulee jatkamaan.

Nyt Laiho on antanut myös kattavan haastattelun Helsingin Sanomille. Laiho kertoo, että bändin suunnitelmat muuttuivat Venäjällä.

- Olimme tapelleet bändin kesken paljon, ja voin myöntää suoraan, että ne tappelut olivat lähinnä mun syytäni. Ne alkoivat aina jostain perkeleen tyhmästä väärinkäsityksestä, vähän samanlaisia tappeluita voi olla ex-vaimon kanssa, Laiho sanoi HS:lle ja jatkoi:

- Onneksi tämä ei jäänyt siihen, että joku kiertue Venäjällä olisi ollut meidän viimeinen juttumme yhdessä. Siitä olisi tullut aikamoinen morkkis. Nyt olemme ok-väleissä ja sopineet, että teemme yhteistyössä kiertueen Suomessa ja ettemme enää järjestä mitään typeriä tappeluita.

Laiholla ja kitaristi Daniel Freybergilla on jo kiikarissa uusia soittajia. Tulevasta bändin nimestä ei vielä tiedetä, mutta Laiho ei ole asian suhteen huolissaan.

- Bändeissä jäsenet vaihtuvat, ei tämä ole mikään katastrofi. Sori vaan, mutta minä ne biisit olen kirjoittanut, joten minulla on oikeus soittaa niitä jatkossakin. Uudesta kokoonpanosta tulee todella kova, uusi ja raikkaampi versio nykyisestä.

Lue myös: Soundi: Alexi Laiho kommentoi Children of Bodomin tilannetta: "Pitäkää se nimi, jos haluatte"

Lue myös: Children Of Bodomista eroaa useita jäseniä - viimeinen keikka Suomessa

Lähde ja koko haastattelu: Helsingin Sanomat

Suosittelemme

Uusimmat