Kuva: AOP

Rap-artisti Snoop Doggilta yllättävä veto - tekee lastenlevyn

03.12.2019 19:45 - Milena Raappana

Uusi lapsille tarkoitettu albumi julkaistaan 6. joulukuuta 2019.

Legendaarinen rap-artisti Snoop Dogg, 48, on kolunnut musiikkikenttää ympäriinsä. Ensin tähti oli 90-luvulla G-funkin taitaja, josta hän päätti siirtyä tekemään reggaeta taitelijanimi Snoop Lionin alla. 

Myös DJ Snoop on saanut klubit tanssahtelemaan, mutta nyt seitsemällä albumillaan plantinaa saavuttanut artisti on päättänyt yllättäen tehdä lapsille sopivaa musiikkia. Levy on tehty yhteistyönä Rockabye Bayby! Music -levy-yhtiön kanssa, joka on tuottanut samankaltaisia albumeja muiden huippuartistien, kuten Draken ja Beyoncén, kanssa. 

Neljän lapsen isä Snoop Doggin julkisuuskuva ja musiikki ei ole ollut kovin lapsiystävällistä, mutta tähti on viime vuosina pyrkinyt antamaan itsestään pehmeämpää kuvaa mediassa. Hän jätti katu-uskottavan gangsterimaisuutensa vuoden 2008 Sensual Seduction -albumin myötä ja alkoi tehdä yhteistyönä radiosoittoon pop-biisejä muiden artistien kanssa.

Tosin tähti kohautti lokakuussa esiintyessään Kansasin yliopiston vuosittaisessa tapahtumassa, joka on tarkoitettu koko perheelle. Esityksessä nähtiin muun muassa vähäpukeisia tankotanssijoita, tekorahan ampumista ilmaan, perheen pienimmille sopimattomia lyriikoita ja maskotti, joka piteli marijuanasätkää. 

Snoop Dogg, joka on oikealt nimeltään Calvin Cordozar Broadus Jr., on myös keskittynyt urallaan tosi-tv-ohjelmiin ja tekee yhdessä Martha Stewartin kanssa ruokaohjelma Martha & Snoop's Potluck Dinner Partya. 

Snoop Doggin lastenlevy julkaistaan joulukuun 6. päivä. 

Lue myös: Snoop Dogg sai tähden Walk Of Famelle ja kiitti yhtä henkilöä - "Olet he***tinmoinen kaveri"

Lue myös: Snoop Dogg vei erikoisen maailmaennätyksen nimiinsä - sisälsi 550 litraa giniä ja mehua

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat