Kuva: AOP

Iron Maiden -johtohahmolta uutta soolomateriaalia - kuuntele The Burning

12.12.2019 19:45 - Lauri Kujanpää

British Lion saapuu Suomeen ensi kesänä.

Iron Maiden -johtohahmon Steve Harrisin, 63, sooloprojekti British Lion on julkaissut uuden biisin. The Burning -kappale on kolmas maistiainen tulevalta samannimiseltä albumilta, joka julkaistaan tammikuun 17. päivä.

British Lionin debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2012 ja se nousi Suomessakin top 30 -listalle. Kyseinen yhtye soittaa myös Rockfesteilla Tampereella, jossa pääesiintyjänä toimii muuan Iron Maiden.

Voit kuunnella kappaleen alta. Jos video ei toimi, paina tästä.

Harris kertoi vastikään Sirius XM -radiokanavan haastattelussa, että vaikka Iron Maiden -yhtyeen jäsenet ovat jo kuusikymppisiä, ei kukaan puhu eläköitymisestä.

- Meillä on ajatus, että jos emme voi enää tehdä tätä täysillä, niin sitten puhumme lopettamisesta. Mutta nyt meillä ei ole sellainen olo. Meillä menee hienosti ja kaikki on hyvin. En halua kuitenkaan maalata piruja seinille.

Iron Maiden kiertää tällä hetkellä Legacy Of The Beast -kiertueella, jossa esitetään kappaleita koko uran varrelta. Harris nauttii kyseisestä kiertueesta täysin rinnoin.

- Minä todella nautin siitä. Rakastan soittaa vaikeampia lauluja, mutta rakastan myös soittaa esimerkiksi Flight Of Icarusta, jota emme ole soittaneet aikoihin. Soitamme muuten sitä hieman nopeammin kuin se menee albumilla. Mutta joo, koko settiä on mahtava vetää faneille.

Lue myös: Iron Maiden -johtohahmo Steve Harris: "Emme ole puhuneet lopettamisesta"

Lue myös: Steve Harris kehuu Blaze Bayleyn kanssa tehtyjä Iron Maiden -albumeita - "Tärkeä osa uraamme"

Kilpailut

Uusimmat