Kuva: AOP

Entinen Nightwish-laulaja puhuu kiertämisen rankkuudesta - 'Joskus turvauduin unilääkkeisiin'

31.12.2019 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Olzon tekee mielellään vähemmän keikkoja.

Nightwish-yhtyeessä vuosina 2007-2012 laulanut Anette Olzon, 48, kertoi PowerThorn-julkaisun haastattelussa, että hänelle bändin kanssa kiertäminen, varsinkin pitkissä jakoissa, on todella rankkaa.

- Olen tehnyt suuria ja pitkiä kiertueita, joten tiedän, mistä puhun. Esimerkiksi Nightwishin kanssa: Se oli todella hauskaa, mutta myös todella, todella rankkaa. Minulla oli ongelmia nukkua bussissa, joten sitä joutui ottamaan oluen tai unilääkkeen, että sai unen päästä kiinni.

- Mielelläni tekisin nykyään hieman vähemmän keikkoja. Pidän siitä, että saan olla kotona enkä kaipaa enää matkustelua, Olen nähnyt jo paljon kaupunkeja ja eri maita. Olen monesti herännyt uudesta paikasta ja miettinyt, että missä ihmeessä oikein olen. Voin sanoa, että se on aika pelottavaa, kun ei edes tiedä, mihin kaupunkiin, saati maahan, on saapunut.

Olzon myös sanoi, että kiertueella sairastuu helposti.

- Kun on jatkuvasti kiertueella ja matkustelee paljon, ihmiset sairastuvat helposti, mutta heidän on silti pakko esiintyä. Et voi aina antaa parastasi, sillä flunssa vie todella paljon voimia. Jos soittaa vähemmän keikkoja, sitä voi paremmin ja luulen, että se näkyy myös yleisölle.

Olzon laulaa tällä hetkellä The Dark Element -yhtyeessä, jonka uusi albumi Songs the Night Sings julkaistiin marraskuun alussa. Yhtyeen toisena voimana häärii Sonata Arcticasta tuttu Jani Liimatainen.

Lue myös: Entinen Nightwish-laulaja avautuu: "He kohtelivat minua huonosti"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat