Kaikki artikkelit

Kuvalla on satoja tykkäyksiä.
Nykyään Olzon tekee soolouraa sekä laulaa The Dark Element -yhtyeessä.
The Dark Element -yhtyeessä on Olzonin lisäksi muun muassa Sonata Arcticasta tuttu Jani Liimatainen.
Anette Olzon vaihtoi parrasvalot sairaanhoitajan arkeen.
Anette Olzon ryöstettiin ja pahoinpideltiin narkomaanin toimesta.
MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa mukana oleva Anette Olzon muistelee Iltalehdelle Nightwish-yhtyeestä saatuja potkujaan.
Nightwish-yhtyeen riveissä aiemmin vaikuttanut Anette Olzon otti Tähdet, tähdet -pestin vastaan pienen harkinta-ajan jälkeen.
Nightwish-yhtyeen ex-solisti Anette Olzon kertoo Iltalehdelle, millaisen tunneskaalan hän on joutunut käymään läpi tultuaan erotetuksi menestyneestä bändistä ja mitä hän ajattelee tapahtuneesta nykyään.
Nightwishin ex-solisti Anette Olzon julkaisee sooloalbumin perjantaina.
Nightwishista potkut saanut Anette Olzon lähtee soolouralle. Esikoisalbumi ilmestyy helmikuussa.
Anette Olzon julkaisee sooloalbumin helmikuussa.
Ilta-Sanomat on laskenut, että Anette Olzonin oman yhtiön liiketoiminta kalpenee yhtyeen miesjäsenten yhteisen yhtiön rinnalla. 
Laulaja Anette Olzonin nopea ja mystinen lähtö on yllättänyt myös Nightwishin lähipiiriin kuuluvia henkilöitä, kertoo Ilta-Sanomat. 
Eilen ja tänään on uutisoitu siitä, miten Anette Olzon avautuu omassa blogissaan Nightwishin päätöksestä esiintyä ilman häntä. 
Nightwishin uudella Imaginaerum-albumilla kuulijan huomio kiinnittyy siihen, että Anette Olzonin lauluääni kuulostaa paremmalta kuin koskaan. Voice kysyi Nightwishilta, mistä selvästi kuultava ero johtuu.
Ruotsia äidinkielenään puhuva Nightwish-laulaja Anette Olzon ei juuri suomea osaa. Eräs selkeällä suomen kielellä laukaistu välispiikki on kuitenkin jäänyt elämään.