Kuva: AOP

Mötley Crüe -johtohahmo: "Elokuvamme tavoitti uuden yleisön"

06.01.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mötley Crüe palaa soittamaan stadioneille.

Kuten monet rock-fanit jo tietävät, palaa kasarisuuruus Mötley Crüe tien päälle. Yhtyeen piti lopettaa vuonna 2015, mutta The Dirt -elämäkertaelokuvan menestys ja bänditovereiden lämmenneet välit johtivat siihen, että Crüe soittaa Yhdysvalloissa stadioneilla yhdessä Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jett and the Blackheartsin kanssa.

Yhtyeen manageri on aikaisemmin kertonut, että yhtye valmistautuu kiertueeseen tosissaan: Muusikot ovat palkanneet muun muassa personal trainereita sekä ravintoterapeutteja.

Mötley Crüe -johtohahmo Nikki Sixx, 61, kertoi joulukuussa Extra-julkaisun haastattelussa, että The Dirt -elokuva tavoitti uuden yleisön.

- Olemme nyt ennen kiertuetta sellaisessa horrostilassa. Lepäämme kuusi kuukautta ja valmistaudumme, Sixx aloitti ja jatkoi:

- Se, miksi meillä riittää kysyntää, ovat varmasti upeat keikkamme, mutta myös musiikki on monelle tärkeää.  Se on todella mahtavaa nähdä, miten musiikkimme on elänyt näin kauan. Elokuvamme tavoitti uuden yleisön, jotka nyt löytävät kaiken sen, mitä olemme tehneet vuosikymmenien varrella. Se tuntuu todella hyvältä.

Pientä kohinaa kiertueen alla aiheutti kitaristi Mick Marsin tekemä lupaus, jossa mies lupasi yleisön paikan päälle ilmaiseksi. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Nikki Sixx kehuu Suomea Voice.fi:lle: "Maaginen paikka"

Lue myös: Mötley Crüe panostaa tulevaan kiertueeseen - personal trainereita sekä ravintoterapeutteja!

Lue myös: Mötley Crüe -elokuva julkaistiin - luvassa huumesekoiluja, rokkia ja alastomia naisia

Lue myös: Nyt se varmistui: Mötley Crüe tien päälle kasarisuuruuksien kanssa

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat