Kuva: Emmi Moilanen

Haloo Helsingin Elli haikeana somessa: "Oon vältellyt tätä postausta!"

09.01.2020 18:30 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elli Haloo julkaisi viime keväänä ensimmäisen sooloalbuminsa.

Haloo Helsinki -yhtyeen keulakuvana julkisuuteen noussut Elli Haloo, 29, ilmoittaa Instagram-sivullaan haikean uutisen faneilleen.

Elli nimittäin kertoo, että hänen sooloprojektinsa Ellips saa nyt jäädä.

"Oon vältellyt tätä postausta, kun on jotenkin haikeaa laskea irti tästä Ellipsistä! Mutta: 2019 on ollut todella tärkeä vuosi elämässäni monella tapaa! Ellips on iso porukka isosydämisiä ihmisiä! Ei mahdu tänne, jos nimeäisin kaikki, joten tiivistäen: Kiitos miljardisti kaikille tässä projektissa kaikin tavoin mukana olleille", artisti kirjoittaa ja kiittää useita eri yhteistyökumppaneitaan

Elli kuitenkin epäilee, että Ellips saattaisi palata tulevaisuudessa, mutta nyt hän haluaa panostaa Haloo Helsingin paluuseen.

"Ellips jää nyt hiljaisuuteen mutta oon varma, että herätän sen yhden naisen vielä sieltä arkustaan jonain päivänä, joskus... Nyt kuitenkin puhtailla aivoilla kohti uusia kuvioita ja Haloon paluuta! Kirjoitusloma siis alkakoon!"

Julkaisun voit katsoa alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Ellipsin soololevy Yhden naisen hautajaiset julkaistiin viime keväänä. Albumin ensimmäisen sinkun, Maailma on rikki, voit kuunnella alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Lue myös: Soololevyn julkaiseva Elli Haloo: "Pari biisiä syntyi todella ahdistavassa olotilassa"

Lue myös: Ellipsin ensimmäinen kappale julki, fanit innoissaan: "Iski ja lujaa"

Kilpailut

Uusimmat