Kuva: Milena Raappana / AOP

Vesala julkisti tulevan albuminsa kansikuvan - Aki Tykki heitti nasevan kommentin Twitterissä

20.01.2020 19:45 - Iiro Myllymäki

Vesala julkaisee toisen sooloalbuminsa 14. helmikuuta.

Vesala-nimellä musiikkia tekevä Paula Vesala, 38, on tiedottanut julkaisevansa toisen sooloalbuminsa 14. helmikuuta. Ystävänpäivänä julkaistavan albumin nimi on Etsimässä rauhaa, ja Vesala on jakanut albumin kansikuvan sosiaalisessa mediassa.

Jos Vesalan twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Naisen fanit ovat innostuneet uutisesta, sillä Vesalan esikoisalbumin julkaisusta on ehtinyt kulua jo kolme ja puoli vuotta. Twitterissä kommentoijien joukossa on myös Happoradio-muusikko Aki Tykki, joka on kiinnittänyt kommentissa erityishuomion albumin kanteen.

”Jee! Mut hitsi vie meni tommonen vähän hassusti valottunut kuva kanteen. Mut ehkä se ei haittaa nykyään. Ku on kaikenlaista”, Tykki kommentoi kieli poskessa.

Muun muassa itse Vesala on tykännyt Aki Tykin kommentista.

Vesala on työstänyt uutta albumiaan Suomen musiikkimaailman huippunimien kanssa. Osa levyn kappaleista on kokonaan Vesalan kirjoittamia ja tuottamia, ja osan nainen on tehnyt yhteistyössä Eppu Kososen, Jukka Immosen, Joonas Angerian, Minna Koiviston, Teemu Brunilan ja Alpo Nummelinin kanssa. Vesala on kuvaillut albumia ”käännekohtalevyksi”.

- En voi sille mitään, että moni elämäni käänne päätyy lehtiin. Tämä levy ei ole mikään “erolevy”, vaan koko elämän käännekohtalevy: kaikkien erojen levy; toivon, rakkauden, kaaoksen ja aikuiseksi kasvamisen, tienristeyksien levy. Sillä on varovaisen onnellinen loppu, Vesala kertoo tiedotteessa.

Vesala on julkaissut esikoisalbuminsa jälkeen useita singlejä, joista osa löytyy tulevalta levyltä. Naisen viimeisin julkaisu on Meillä kummittelee -single. Vesala ihastutti viime syksynä Vain elämää -ohjelman juhlakaudella.

Lue myös: Vesala julkaisi hauskan kuvan backstagelta - "Suuren maailman tyyliä!"

Lue myös: Artistikollegat ylistävät Paula Vesalaa: "Kiitos, että olet auttanut minua ja uskonut minuun"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat