Kuva: AOP

Metallica-keulahahmo palasi julkisuuteen vieroitushoidon jälkeen: "En tiedä, mitä tulemme tekemään"

03.02.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hetfield päätyi vieroitushoitoon viime syksynä.

Metallica-yhtyeen kitaristi-laulaja James Hetfield, 56, puhui yhtyeen tulevaisuudesta Terry L. Kargesin haastattelussa Petersen Automotive Museumissa.

Hetfield kertoi, että yhtyeellä ei ole vielä mitään tietoa tulevasta.

- Se on hyvä kysymys, että mitä tulemme tekemään. Meillä ei ole asian suhteen mitään hajua. Tällä hetkellä minä istun täällä eikä tulevaisuudesta ole tietoa. On kaunis asia elää tietämättömyydessä: Se, että on hieman varpaillaan koko ajan, luo tähän pientä vaarallisuuden tuntua - sitä tuntee elävänsä!

Haastattelun aikana Hetfield innostui myös puhumaan yhtyeen alkuajoista.

- Halusin vain olla bändissä ja tiesin, että se tulee tapahtumaan. Aloin soittamaan ystävieni kanssa cover-kappaleita koulujuhlissa. Huomasin, että haluan soittaa aina parempien muusikoiden kanssa, sillä se kehitti minuakin.

- 80-luvulla kaikki kitaristit halusivat olla kuin Eddie Van Halen ja heitä oli miljoonia. Lopulta myin kitarani ja halusin laulajaksi, sillä kaikki tarvitsivat laulajaa. Kun tapasin Lars Ulrichin, sanoin hänelle, että en soita kitaraa ja olen laulaja. Emme kuitenkaan löytäneet sellaista soittaajaa, jollaista tarvitsimme, joten palasin kuusikielisen ääreen.

Hetfield päätyi viime syksynä vieroitushoitoon ja nyt kuultu haastattelu oli ensimmäinen kyseisen hoidon jälkeen. Voit katsoa koko haastattelun alta.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Kollegat tukevat Metallica-laulajaa: "Hienoa, että haet apua"

Lue myös: Metallican Lars Ulrich puhuu James Hetfieldista - "Hän tekee, mitä hänen täytyy"

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Uusimmat