Kuva: Lauri Kujanpää

Antti Tuisku yllättää: Perjantaina julkaistava levy kantaaottava ja hengellinen

04.02.2020 10:13 - Reija Saarinen

Ensimmäinen single julkaistaan huomenna.

Antti Tuiskun yllättää ja julkaisee Valittu kansa -nimellä kulkevan albumin tulevana perjantaina, 7. helmikuuta 2020. Levyn ensimmäinen single, nimikkokappale Valittu kansa julkaistaan huomenna, 5. helmikuuta.

Valittu kansa -albumi on kantaaottava, syvällinen ja hengellinen, mutta mukana on aimo annos Antille ominaista itseironiaa.

Levy kertoo ihmisen täydellisestä epätäydellisyydestä, ja Antti käsittelee aihetta rehellisesti myös omien virheidensä kautta. Levy kunnioittaa eri uskontoja, mutta käsittelee vahvasti ihmisen tekopyhyyttä.

- Albumilla kuuluu ihmisen kaipuu hengelliseen kotiin - sellaiseen rauhaan, jota varmasti kaikki tällä planeetalla ennemmin tai myöhemmin etsivät. Kappaleissa kyseenalaistetaan suuria auktoriteetteja ja sitä kautta myös ihmisiä, jotka asettuvat korkeampaan asemaan arvostelemaan muita, Antti kuvailee.

Valittu kansa -albumin taustalla ovat vahvasti Antin omat ajatukset siitä, keneltä virheitä pitäisi pyytää anteeksi vai pitäisikö. Sekä se, miten pystyisi joka päivä oppimaan ja olemaan parempi ihminen. 

- Minulle on erityisen tärkeää, että pystyn katsomaan itseäni peilistä, analysoimaan käytöstäni ja tiedostamaan myös ne asiat, joissa pitäisi kasvaa ja kehittyä. En ajattele enkä halua kertoa ihmisille totuuksia elämästä tai siitä miten sitä pitäisi elää. Tahdon kuitenkin herättää keskustelua ja kyseenalaistaa joitain asioita, joita meille on lapsesta asti syötetty. Kappaleista voi löytää monenlaisia merkityksiä siitä riippuen kuka niitä kuuntelee. 

Tuiskun terveiset faneilleen pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Kovakuntoinen Antti Tuisku vetää kevyimmillään 6 treeniä viikossa: "Ikään kuin näkymätöntä työtä"

Kilpailut

Uusimmat