Kuva: AOP

Tuomas Holopainen haluaa Auri-projektille jatkoa jo ensi vuonna - "7-8 kappaletta on nyt valmiina"

25.02.2020 12:45 - Lauri Kujanpää

Nightwish julkaisee uuden albumin 10. huhtikuuta.

Nightwishin johtohahmo Tuomas Holopainen, 43, kertoo Loudersound-julkaisun haastattelussa, että hänen, Johanna Kurkelan ja Troy Donockleyn Auri-projekti on saamassa jatkoa jo kenties ensi vuonna.

- Yritämme saada uuden Auri-albumin nauhoitettua ja julkaistua ensi vuoden aikana. Meillä on jo seitsemän tai kahdeksan kappaletta tehtynä, joten nyt ei tarvitse kun löytää aikaa ja paikka, jossa levy voidaan viimeistellä. Pakko sanoa, että se kuulostaa loistavalta jo nyt, Holopainen hehkuttaa.

Holopaisen pitää kiireisenä tällä hetkellä pääyhtyeensä Nightwish, joka julkaisee uuden Human :II: Nature -albuminsa 10. huhtikuuta. Holopainen kertoi Voice.fi:n haastattelussa, että albumin teema tuli nopeasti selväksi.

- Levyllä on kaksi puolta: Human, jossa lauletaan ihmisyydestä ja käytetään vain bändisoittimia, sekä Nature, jossa mennään luontoon ja avataan urut kunnolla. Se luo mukavan kontrastin ja heijastelee hienosti levyn tematiikkaa.

- Kun saimme edellisen albumin valmiiksi, niin minulle biisintekijänä jäi kylläinen olo, mutta jälkkäri jäi selvästi syömättä. Tajusin heti, että seuraavallakin levyllä kuljetaan samassa maailmassa. Kun tein kappaleita ja tajusin, että jokaisessa biisissä lauletaan ihmisestä tai luonnosta, niin se levyn nimi ja konsepti oli aika nopeasti selvä.

Human :II: Nature -albumin ensimmäisen singlen Noise voit kuunnella alta tai tästä.

Lue myös: Tuomas Holopainen sävelsi uuden Nightwish-albumin laulajille - "Täysi potentiaali käyttöön"

Lue myös: Nightwish-muusikoiden ja Johanna Kurkelan Auri-yhtye julkaisi albumillisen "kaninkolomusiikkia"

Lähde: Loudersound

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat