Kuva: Handout

ZZ Top -rumpali avoimena huumehelvetistään - "Tarvitsin heroiinia"

27.02.2020 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Beard katuu sitä, että huumeet veivät häneltä niin paljon.

ZZ Top -yhtyeen legendaarinen rumpali Frank Beard, 70, kertoo avoimesti huumerikkaasta menneisyydestään tulevan ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas -DVD:n dokumenttiosiossa

- Minulla ei ollut rahaa kunnolliseen addiktioon ennen vuotta 1977. Muistan, kun ensimmäisen kerran pistin suoneeni LSD:tä ja voi pojat, että pidin siitä. Sama tapahtui heroiinin kanssa. Oletko koskaan kokeillut sitä? Se oli mahtava kokemus: Kuin lomamatka mielelle ja pidin siitä kovasti.

- Lopulta tajusin, että olen koukussa ja tarvitsin heroiinia. Kun olin tarpeeksi syvällä, sanoin managerilleni, että tarvitsen vieroitushoitoa. Halusin pääni selväksi ja halusin olla kuten muut: Katsoa tv:tä ja mennä nukkumaan normaalisti.

Beard kertoo katuvansa sitä, että lähti huumeralliin mukaan ja käytti siihen niin paljon rahaa. Mies jopa joutui myymään yhdessä vaiheessa rumpunsa, että pystyi kustantamaan huumeet.

Myös Beardin yhtyetoveri Dusty Hill kommentoi dokumentissa ystävänsä huumekoukkua.

- Hän oli sairas. Hyvänä ystävänä et halua nähdä, että toinen kuolee. Sitä haluaa vain toisen parasta ja onneksi Frank pääsi irti kamasta.

Lue myös: Suomalaismies on rakentanut kitaran ZZ Top -keulakuvalle: "Soittimen piti olla kevyt"

Lähde: Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat