Kuva: Senja Rapila

Abreu jakoi oivaltavan korona-ajan livevedon hitistään - katso

09.04.2020 18:15 - Iiro Myllymäki

Abreu yhdisti bändinsä ja tanssijansa erikoisesitykseen - kaikki omista kodeistaan.

Koronapandemian takia artistit ovat joutuneet keskeyttämään kiertueensa, mutta esiintymistä he eivät ole lopettaneet. Monet artistit ovat pitäneet sosiaalisen median kautta livekeikkoja faneilleen tai jakaneet yksittäisiä livevetoja.

Nyt myös Abreu, 30, on faniensa ikävän lievittämiseksi julkaissut livevedon Teipillä tai rakkaudella -hitistään. Nainen kertoo saaneensa inspiraation vedon toteuttamiseen brittipoppari Dua Lipalta. Instagramissa jaetulla videolla Abreun bändin jäsenet on oivaltavasti koottu yhteen samaan videoon, kukin omasta kodistaan. Mukana on myös neljä tanssijaa.

”Haluttiin mun bändin ja tanssijoiden kaa piristää teitä ja lievittää meidän keikkaikävää esittämällä Teipillä tai rakkaudella teille suoraan meidän kodeista. Voimia kaikille ja toivottavasti päästään laulaa tätä yhessä festareilla”, Abreu kirjoittaa videon yhteyteen.

Pääset katsomaan livevedon alta tai tästä linkistä.

Naisen fanit ovat innostuneet videosta.

”Mulla meni roska silmään, kiitos.”

”Ihana!”

”Tää on niin sun paras biisi! Ihana veto.”

Teipillä tai rakkaudella on myös tämänhetkisen Temptation Island Suomi -kauden teemakappale. Pääset lukemaan Abreun mietteitä ohjelmasta tästä jutusta.

Lue myös: Anna Abreu ihastuttavassa kotilookissa - ysäriverkkarit ja napapaita!

Lue myös: MTV: Anna Abreu härskinä piilokamerassa - katso pätkä, joka saa suupielet korviin

Kilpailut

Uusimmat