Kuva: AOP

Voisiko Black Sabbath vielä keikkailla? Kyllä, jos Tony Iommilta kysytään

07.05.2020 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Iommi myös puhui Ronnie James Diosta.

Black Sabbath soitti jäähyväiskiertueensa viimeisen keikan helmikuussa 2017. Tämän jälkeen yhtye ei ole palannut lavoille, mutta kitaristi Tony Iommin, 72, mielestä niin voisi kyllä tapahtua tulevaisuudessa.

- Oli mahtavaa tehdä viimeinen kiertue. Lopettaminen oli minun ideani ja vikani, sillä en voinut enää niin hyvin. Kiertue-elämä on raskasta ja sitä ei voi enää elää samalla tavalla kuin 20-vuotiaana. Lääkärinikin oli silloin sitä mieltä, että en voi enää jatkaa samalla tavalla, Iommi muisteli viimeistä rundia Trunk Nation -ohjelman haastattelussa ja jatkoi vastaamalla kysymykseen, että voisiko Sabbath vielä tehdä yksittäisiä keikkoja:

- Minusta se olisi hyvä idea. Ongelma on siinä, että Sabbath on niin iso juttu, että on hankalaa tehdä vain yhtä show'ta, kun meillä on iso kiertuehenkilökunta ja isot puitteet. Se olisi todennäköisesti pitkä kiertue ja en ole ajatusta vastaan, mutta se pitäisi tehdä jotenkin eri tavalla.

Iommi kehui haastattelussa myös aikaa, kun Ronnie James Dio lauloi yhtyeessä.

- Kun teimme Dion kanssa Heaven and Hell -kiertueen, olimme todella onnellisia. Ja oli mahtaavaa päättää tarina sen jälkeen Ozzyn kanssa. Jos Dio olisi vielä hengissä, tekisin varmaankin hänen kanssaan nyt jotain.

Lue myös: Black Sabbath -kitaristin huutokauppa onnistui - yli 20 000 euron potti lahjoitettiin sairaaloille

Lue myös: Black Sabbath -legenda Tony Iommi: "Olemme Ozzyn kanssa päivittäin tekemisissä"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat