Kuva: AOP

Katy Perry häikäisi mullistavalla korona-ajan livevedolla: "Ei ole koskaan ennen nähty tv:ssä"

18.05.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Nainen esitti uuden singlensä American Idol -finaalissa.

Juuri uuden Daisies-nimisen singlen julkaissut Katy Perry, 35, ei anna korona-ajan tulla hienojen live-esitysten tielle. Raskaana oleva nainen esitti uuden kappaleensa American Idol -ohjelman finaalilähetyksessä sunnuntaina, ja esitys oli kaukana korona-ajan tyypillisistä nettikameralla taltioiduista livevedoista. Katy Perry toimii American Idol -ohjelmassa tuomarina.

Katy Perryn esitys nojasi uuteen teknologiaan, jonka myötä nainen pääsi seikkailemaan virtuaalisessa maailmassa. Esityksen fantasiamaailmassa värikkäät taustat muuttuivat tiuhaan tahtiin, ja kokonaisuus näytti hämmästyttävän uskottavalta.

Katy Perry julkaisi sosiaalisessa mediassa pienen maistiaisen esityksestä ennen kuin se nähtiin televisiossa ja kirjoitti esityksen olevan jotain ennennäkemätöntä.

”Aloitan American Idol -lavalta ja päädyn täysin uuteen maailmaan, kiitos uuden teknologian, jota ei ole koskaan ennen nähty tv:ssä”, Perry kirjoitti.

Naisen päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Kokonaisuudessaan pääset katsomaan innovatiivisen esityksen alta tai tästä linkistä.

Esityksen herättämät kommentit ovat olleet erittäin positiivisia. Monet ovat olleet vaikuttuneita siitäkin, että viimeisillään raskaana oleva Perry kykenee esiintymään niin vaivattomasti.

Hän tekee niin paljon pitääkseen meidät onnellisina karanteeniaikoina, vaikka hän on raskaana ja eristyksissä. Hän todella rakastaa fanejaan, ja me rakastamme häntä”, kuuluu yksi kommentti YouTubessa.

”En vain ymmärrä, miten teknologia kykenee tuohon. Tämä on upeaa”, kirjoittaa toinen.

”Kun kaikki alkavat tehdä tällaisia esityksiä tulevien vuosien aikana, älkää unohtako, että Katy Perry teki tämän ensimmäisenä. Hän on luovuuden kuningatar”, on myös kommentoitu.

Suomessa hieman vastaavaa virtuaalimaailman ja todellisen maailman yhdistelyä nähtiin JVG:n vappukeikalla, joka nousi otsikoihin myös ulkomailla.

Lue myös: "Maailman kaunein äiti" - raskaana olevan Katy Perryn kuvasarja kerää ylistystä

Lue myös: Katy Perryn ultraäänessä hauska yllätys, fanit repesivät: "Rakastan häntä jo nyt!"

Lähde: ET Online

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat