Kuva: AOP

Christina Aguileralle haluttiin aivan toinen taiteilijanimi - "Se ei olisi toiminut"

29.06.2020 17:15 - Iiro Myllymäki

Laulajan sukunimeä pidettiin "liian etnisenä".

Yhdysvaltalaislaulaja Christina Aguilera, 39, kertoo tuoreessa Billboardin haastattelussa nimensä aiheuttamista epäilyksistä musiikkialalla. Nainen paljastaa, että hänen toivottiin ottavan käyttöön toisenlainen taiteilijanimi, koska Aguileran pelättiin olevan ”liian etninen” nimi suurelle yleisölle. Sukunimi tulee laulajan isän puolelta, sillä naisen isä on kotoisin Ecuadorista Etelä-Amerikasta.

- Kun aloitin uraani, sukunimeni vaihtamisesta käytiin paljon keskustelua. Kaikki bisnesmiehet ympärilläni ajattelivat, että se on liian pitkä, monimutkainen ja etninen, Aguilera kertoo.

Naiselle ehdotettiin tuolloin, että hänen taiteilijanimensä olisi Christina Agee. Tähän nainen ei ollut valmis suostumaan.

- Se ei olisi toiminut. Olin täysin ideaa vastaan ja halusin edustaa sitä, kuka oikeasti olen. Olen latino, ja se on osa perintöäni ja identiteettiäni, Christina Aguilera sanoo.

Laulaja paljastaa, että jo lapsena häntä pyydettiin muuttamaan sukunimensä ja ottamaan käyttöön isäpuolensa sukunimi. Aguilera vastusti tätä.

- Olen taistellut sukunimeni puolesta koko elämäni, Aguilera sanoo.

Christina Aguilera on kunnioittanut juuriaan muun muassa julkaisemalla espanjankielisen studioalbumin Mi Reflejo vuonna 2000. Nainen levytti kyseiselle albumille muun muassa ensimmäisen hittinsä Genie In a Bottle espanjaksi nimellä Genio Atrapado. Kappaleen musiikkivideon voit katsoa alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Christina Aguilera vilautteli fanien iloksi - kommenttikenttä täyttyi hehkutuksesta

Lue myös: 40 on todellakin uusi 30! 10 supertähteä, jotka täyttävät tänä vuonna 40 vuotta

Lähde: Popcrush

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat