Kuva: AOP

Backstreet Boys -hittiin sisällytetty pieru nousi jälleen otsikoihin: "Pala musiikillista neroutta"

30.06.2020 18:45 - Reija Saarinen

The Call -nimisessä kappaleessa on ääni, joka on saanut alkunsa pierusta.

Backstreet Boys -yhtyeestä tuttu AJ McClean paljasti yhtyeen TikTok-tilillä hauskan faktan erääseen bändin hittibiisiin liittyen. McCleanin mukaan The Call -nimiseen kappaleeseen on nimittäin upotettu pieru, joka pääsi Howie Doroughilta kesken nauhoitusten.

McCleanin mukaan Dorough oli juuri äänittämässä kappaleen ha ha ha ha -kohtaa, kun hän yllättäen päästi ilmaa mahastaan. 

- Howie kirjaimellisesti päästi ulos ilmaa ja mikä parasta, ihan nuotissa ja oikeassa tahdissa. Max Martin piti sitä maailman hauskimpana juttuna ja päätti, että se on liian hyvä juttu poistettavaksi, McClean kertoo pätkässä. 

- Hän siis laittoi sen kappaleeseen. Se on miksattu musiikillisesti niin, että se muistuttaa bassoa tai syntetisaattoria. Mutta fakta on se, että Howien pieru on pala musiikillista neroutta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun asiasta on julkisuudessa puhuttu, mutta tällä kertaa paljastus tehtiin sosiaalisessa mediassa. Noin kolme vuotta sitten asia nousi esiin ensimmäistä kertaa haastattelussa, jonka McClean tuolloin antoi. 

McCleanin tuoreen tarinan nauhoituksiin liittyen pääset katsomaan alta. 

@backstreetboys

The story behind our song “The Call” ?? Don’t tell Howie we posted this ? ##BehindTheSong ##BackstreetBoys

♬ The Call - Backstreet Boys

Kyseisen kappaleen pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Backstreet Boysin uutuuslevy nousi Billboard-listan ykkössijalle lähes 20 vuotta edellisen jälkeen

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat