Kuva: AOP

Rammstein keskeytti Jenni Vartiaisen festarikeikan - "V*tutti silloin"

20.07.2020 12:15 - Iiro Myllymäki

Jenni Vartiaiselta jäi viimeinen biisi soittamatta Provinssirockissa kymmenen vuoden takaa.

Laulaja Jenni Vartiainen, 37, on muistellut sosiaalisessa mediassa kymmenen vuoden takaista festarikeikkaansa. Provinssirockin-keikka on jäänyt naisen mieleen, sillä se keskeytyi yllättäen.

”Muistan välähdyksiä, hikeä ja paniikkia ennen keikkaa, että tuleeko kukaan meitä katsomaan, ja DRAAMAA!”, Vartiainen kirjoittaa.

Jenni Vartiainen kertoo, että hänen jälkeensä toisella lavalla oli esiintymässä saksalainen rocksuuruus Rammstein, joka tarvitsi lisäsähköä lavalle. Tästä syystä naisen keikkasetti päätettiin keskeyttää ennen viimeistä biisiä.

”Rammstein oli esiintymässä meidän jälkeen päälavalla - saatiin lavalle kesken biisin tieto, että tämä on muuten viimeinen biisi, päälavan jätti tarvii meidän sähköt. Jäi tällä keikalla encore soittamatta, vtutti silloin, mutta olen antanut anteeksi”, Vartiainen kirjoittaa.

Keikan taltiointi on nähtävillä Yle Areenassa. Taltioinnista näkee, miten yleisö jää taputtamaan ja laulamaan En haluu kuolla tänä yönä -hitin tahdissa, mutta bändi ei enää kapuakaan lavalle.

Kyseinen keikka oli osa naisen Seili-kiertuetta, joka seurasi menestyksekästä samannimistä albumia. Seili on Vartiaisen toinen albumi, joka julkaistiin maaliskuussa 2010. Se on Suomen kaikkien aikojen 14:nneksi myydyin albumi yli 151 000 kappaleen myynnillään.

Jenni Vartiaisen keikkamuistelupäivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Yle: Jenni Vartiainen elää viidettä viikkoa kotikaranteenissa - näkee kotinsa ikkunasta ruumisrekan

Lue myös: Jenni Vartiainen paljastaa, miten levyn kansi syntyi vahingossa ja väsyneenä: Tiesin sen olevan siinä

Kilpailut

Uusimmat