Kuva: AOP

Steel Panther -rumpali ei muistele Princeä hyvällä: "Potkaisi basson kaulan kahtia"

26.08.2020 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Zadinian mielestä Princen käytös oli "mulkkumaista".

Legendaarinen muusikko Prince menehtyi vuonna 2016 vain 57-vuotiaana. Hän oli yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä sooloartisteista sekä sävelsi myös hittikappaleita muille.

Kaikilla ei kuitenkaan ole lämpimät muistot legendasta. Steel Panther -rumpali Stix Zadinia, 50, muisteli kohtaamistaan Princen kanssa Q104.3-radiokanavan haastattelussa.

- Soitin kauan sitten yhdessä yhtyeessä, jolla vedimme disco-kappaleita San Franciscossa. Prince soitti kerran viereisella areenalla ja tuli sen jälkeen meidän keikkapaikallemme. Hän vain teki diilin baarin omistajien kanssa, että nyt minä tulen soittamaan, ja tietenkin se kävi heille.

- Olimme siihen aikaan paikan yhtye, joten Prince lainasi tavaroitamme. Ensin hän tuli tunnin myöhässä, sitten hän heitti meidät ulos pukuhuoneestamme ja kun hän soitti kitaraa, hän tiputti sen lattialle. Kitaristimme oli vain, että: "mitä v*ttua?". Hän myös potkaisi basson kaulan kahtia.

Lopuksi Princen manageri tarjosi vielä rahaa soittimista.

- Olimme ihmeissämme, ja hänen managerinsa vain ojensi sata taalaa sekä kitaristille että basistille sanoen: "Olkaa hyvä, korjatkaa soittimenne", ja sitten he vain lähtivät. Se oli todella mulkkumaista käyttäytymistä.

Lue myös: Miltä kuulostaa Nothing Compares 2 U -kappale Princen itsensä esittämänä? Harvinainen äänite julki

Lue myös: Muusikko Prince on kuollut

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat