Kuva: Shutterstock

Keikkamyyjää syytetään seksuaalisesta ahdistelusta - Nightwish lopetti yhteistyön

29.09.2020 13:45 - Lauri Kujanpää

Nightwish ilmoittaa asiasta Facebook-sivullaan.

Nightwish ilmoittaa, että on lopettanut työskentelyn keikkamyyjä John Finbergin kanssa. Finbergia on nimittäin syytetty Metal Sucks -sivuston mukaan muun muassa seksuaalisesta ahdistelusta, kiusaamisesta sekä uhkailemisesta.

"Nightwish on lopettanut työskentelyn Mr. Finbergin kanssa ja katkaissut kaiken kontaktin häneen ja hänen yhtiöönsä", yhtye kirjoittaa ja mukana allekirjoituksessa on myös Nightwishin managementti Till Dawn They Count Ltd.

John Finberg on työskennellyt Nightwishin lisäksi muun muassa Epican, Amorphiksen, Warbringerin, Suffocationin, Immolationin, Sonata Arctican, Overkillin sekä The Agonistin kanssa.

Nightwish lopetti yhteistyön Finbergin kanssa. (kuva: Tina Korhonen)

Rachel-niminen nainen on paljastanut Metal Sucks -sivustolle, että Finberg oli käyttäytynyt törkeästi häntä kohtaan. Ensin mies oli lisännyt Rachelin ystäväksi Facebookissa ja pyytänyt tämän mukaan katsomaan järjestämäänsä keikkaa.

Paikan päällä Finberg oli tarjonnut ruokaa, juomaa ja antanut ilmaista fanitavaraa.

- Yhdessä vaihessa hän yritti laittaa kättä housuihini, vaikka kielsin. Hänen mukaansa olin velkaa, Rachel paljasti Metal Sucksille. Rachel oli myös itkenyt ja ollut pois tolaltaan, kun Finberg oli yrittänyt suudella häntä.

Eräs artistimanageri on taas syyttänyt Finbergia uhkailemisesta sekä siitä, että Finberg on vetänyt rahaa itselleen VIP-lippujen myynnistä. Keikkamyyjän on myös kerrottu pelottelevan väkivallalla.

Finberg omistaa First Row Talent -nimisen yrityksen.

Nightwishin tiedotteen näet alta tai täältä.

Lue myös: Nightwishin luottomies muistaa hyvin yhtyeen kosteat kiertueet - "Sitä ei kroppa enää kestäisi"

Lue myös: Marko Hietala lähetti Nightwish-faneille terveisiä - kehuu henkilökunnan versioita yhtyeen hiteistä

Lähteet: Metal Injection, Metal Sucks

Kilpailut

Uusimmat