Kuva: Mikko Räsänen

Marko Hietala lähetti Nightwish-faneille terveisiä - kehuu henkilökunnan versioita yhtyeen hiteistä

22.09.2020 22:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Crewish julkaisi viime viikolla albumin.

Koronapandemian yhä jyllätessä maapallolla, ilmoitti Nightwish vastikään, että se joutuu siirtämään kiertueensa ensi vuoteen. Yhtye ei ole vielä päässyt keikkailemaan uuden Human :II: Nature -albuminsa tiimoilta.

Nightwishin basisti-laulaja Marko Hietala, 54, otti osaa kuitenkin Crewish-yhtyeen albumin julkaisujuhliin, josta lähetti terveisiä koko fanikunnalle.

- Terve teille kaikille! Olen juuri Crewish-yhtyeen julkaisubileissä ja pakko sanoa, että jätkät ovat tehneet todella hyvää työtä. He ovat käyttäneet mielikuvitusta sekä olleet erilaisia, Hietala muun muassa sanoo ja jatkaa:

- Toivotaan, että näemme kaikki pian keikoilla, kun ne vihdoinkin tapahtuvat. Pysykää terveinä!

Nightwishin henkilökunta julkaisi viime perjantaina Crewish-nimellä Unemployed Blacksmiths-albumin, jolla he tekevät omia versioitaan Nightwishin tunnetuista kappaleista. Albumin tuotoilla autetaan tällä hetkellä työttömäksi jäänyttä henkilökuntaa.

Näet Hietalan terveiset Nightwish Family -sivuston julkaisemalta videolta, jonka ovat tehneet Riku Juutilainen sekä Roope Määttä.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Hietala itse julkaisi Mustan Sydämen Rovio -nimisen sooloalbumin keväällä 2019. Levy julkaistiin sekä suomeksi että englanniksi.

- Sieltä levyltä kuuluu kaikki sellainen, mikä minuun on vaikuttanut tässä vuosikymmenien varrella. Sieltä kuuluu kaikenlaisia vaikutteita ja huomasin itsekin sen. Tämä ei ole pelkästään heavya, ei hard rockia eikä progea, niin sanotaanko, että se on sitten hard-progea! Hietala nauroi tuolloin Voice.fi:n haastattelussa.

Lue myös: Nightwishin luottomies muistaa hyvin yhtyeen kosteat kiertueet - "Sitä ei kroppa enää kestäisi"

Lue myös: Nightwish siirtää keikkojaan ensi vuoteen - "Valitettava, mutta tarpeellinen asia"

Juttua muokattu 23. syyskuuta 13.13: Lisätty krediitit videosta.

Kilpailut

Uusimmat