Kuva: Tina Korhonen

Nightwishin henkilökunta julkaisi reggae-version yhtyeen hittikappaleesta

10.10.2020 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Crewishin sovituksista on vastannut lähinnä Nightwishin kitarateknikko.

Nightwishin koronan takia työttömäksi jäänyt henkilökunta julkaisi Crewish-nimellä Unemployed Blacksmiths-albumin, jolla he tekevät omia versioitaan Nightwishin tunnetuista kappaleista. Käsittelyyn ovat päässeet hitit Wish I Had An Angel, Amaranth, Nemo, Elan sekä Sleeping Sun. Albumin tuotot menevät suoraan henkilökunnan jäsenille.

- Kesän alussa Aholan Kimmo soitti aika myöhään illalla, että nyt olisi tällainen idea. Olin saman tien sitä mieltä, että mukaan lähdetään, vaikka samalla oli pieni pelko aikatauluista. Ei siinä kuitenkaan mennyt kuin pari päivää, kun ensimmäiset demot tulivat sähköpostiin, Nightwishin kanssa alusta asti työskennellyt äänittäjä-miksaajaa Tero Kinnunen kertoi Voice.fi:n haastattelussa.

Sleeping Sun oli ensimmäinen maistiainen, joka levyltä annettiin. Nyt myös Crewish-yhtyeen YouTube-sivulta löytyy reggae-versio Amaranthista.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Sovituksista on vastannut lähinnä Nightwishin kitarateknikko.

- Kyllähän se oli aika selvää, mistä kappaleista ne versiot tehdään. Toiviaisen Antti, joka työskentelee Nightwishin kitarateknikkona, vastasi aika vahvasti sovituksista, Kinnunen myös paljasti.

Lue myös: Marko Hietala lähetti Nightwish-faneille terveisiä - kehuu henkilökunnan versioita yhtyeen hiteistä

Lue myös: Nightwishin luottomies muistaa hyvin yhtyeen kosteat kiertueet - "Sitä ei kroppa enää kestäisi"

Lue myös: Nightwishin henkilökunta julkaisi oman versionsa yhtyeen hittikappaleesta - kuuntele!

Kilpailut

Uusimmat