Kuva: AOP

Suomessa asunut W.A.S.P-kitaristi jyrähti: "En koskaan saanut sävellyksistäni penniäkään"

31.10.2020 21:15 - Lauri Kujanpää

Holmes on aloittanut rahankeruukampanjan uuden soololevynsä tiimoilta.

W.A.S.P-yhtyeen menestysvuosien kitaristi Chris Holmes, 62, on aloittanut rahankeruukampanjan tulevalle soololevylleen. Monet fanit ovat ihmetelleet sitä, miksi mies tarvitsee muilta rahaa, mutta tähän on varsin hyvä syy.

Holmes nimittäin kertoi The Metal Voice -julkaisun haastattelussa, että ei saanut W.A.S.P:sta penniäkään kirjoittamistaan kappaleista.

- Monet tuntuvat ajattelevan, että tein W.A.S.P:lla rahaa. Mutta totuus on, että en koskaan saanut rojaltejani. Kaikista niistä kappaleista, joita kirjoitin, ei koskaan tullut penniäkään. Ja tiedättekö kenen vika se on? Minun, koska en ymmärtänyt bisnestä. Minä vain luotin erääseen, Holmes jyrähti ja jatkoi:

- Jokaisen albumin jälkeen muut sopivat sopimuksista, joissa rahat jaetaan. Minulle ei niistä koskaan kerrottu. Minä olin ainoa jäsen, joka teki Blackie Lawlessin kanssa musiikkia, mutta minua kusetettiin eikä minulle sanottu sopimuksista mitään. Selvitin asiaa vasta vuosien jälkeen ja minut oltiin ilmoitettu palkattuna kitaristina. Luotin Lawlessiin ja hän puukotti selkääni heti ensiaskeleista lähtien. En koskaan voi unohtaa sitä ja tulen edelleenkin vihaiseksi, kun puhun asiasta.

Holmes asui vuonna 2015 jonkin aikaa Porvoossa ja keikkaili muun muassa suomalaisen Baton Rogue Morgue -yhtyeen kanssa.

Lue myös: Suomessakin asuneesta W.A.S.P-kitaristista julkaistaan dokumentti - katso traileri

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat