Kuva: Handout

Haloo Helsinki! nousee Olympiastadionin lavalle: "Uramme isoin keikka"

30.11.2020 07:05 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Keikka järjestetään 14. elokuuta 2021.

Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14. elokuuta 2021. 

- 15 vuotta sitten kun Haloo Helsinki! perustettiin, oli meillä kaikilla iso intohimo tehdä musaa ja päästä ylipäätänsä keikoille. Ja noista ajoista ei oikeastaan ole mikään sen suuremmin muuttunut henkisesti. Sama fiilis ja sisäinen ääni, mikä on ajanut meitä eteenpäin näiden vuosien aikana ihmisinä ja bändinä, takoo edelleen sydänalassa.

- Samalla tässä saa olla todella kiitollinen siitä, että jengi on ottanut Haloon omakseen ja kannustanut meitä tekemään uutta musaa vuodesta toiseen. Reilut pari vuotta se kuitenkin vaati tässä kohtaa meiltä itsellemme kypsytellä paluuta, niin musiikillisesti kuin muutenkin. Mutta nyt voi ilolla todeta, että me ollaan luotu nahkamme uudelleen, ja kaikki alkaa olla valmista ensi vuoteen 2021, bändi kertoo.

Haloo Helsinki! julkaisi lokakuussa uuden singlen Lady Domina, jonka myötä yhtye palasi yli kahden vuoden mittaiselta julkaisutauolta. Lady Domina on ensimmäinen single vuonna 2021 julkaistavalta yhtyeen seitsemänneltä albumilta

Haloo Stadion! -konsertti on yhtyeen paluuvuoden 2021 kohokohta:

- Mikä on se seuraava iso askel? Tätä kysymystä kaikki artistit varmaan kelaa uransa varrella useampaan otteeseen? Niin myös mekin. Haloon kanssa tuohon kysymykseen saatiin vastaus edellisen kerran Tallinnan Saku Arena -keikkojen myötä keväällä 2017. Huikeita muistoja, jotka elävät ikuisesti mielissämme.

- Sitä fiilistä kohti on hyvä mennä myös loppukesästä 2021, jolloin me aiotaan tehdä uramme isoin keikka Helsingin uusitulla Olympiastadionilla 14. elokuuta 2021. Ja onhan tätä keikkaa myös toivottu meidän fanien keskuudessa todella paljon! Nyt on hyvä aika toteuttaa tämä yhteinen unelma. Me luvataan tarjota varmasti ikimuistoinen ilta teille kaikille! Pitkästä aikaa tässä on sellainen fiilis, että nyt on ilmassa jotain mitä odottaa yhdessä!

Lue myös: Haloo Helsingin Jere ja Leo kertovat nyt, miksi bändi jäi pitkälle tauolle - kumoavat spekulaatiot

Lue myös: Miltä näyttää Haloo Helsinki vuonna 2020? Tuore promokuva paljastaa tyylikkään lookin

Kilpailut

Uusimmat