Kuva: Anna Myyryläinen

Stam1nan uusi albumi julkaistaan helmikuussa - "Odotan innolla true-skeneilijöiden ajatuksia"

30.11.2020 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Yhdeksäs studioalbumi kantaa nimeä Novus Ordo Mundi.

Lemin rock-ylpeys Stam1na ilmoittaa faneilleen ilouutisia. Yhtyeen yhdeksäs studioalbumi Novus Ordo Mundi on nimittäin valmis ja se julkaistaan 26. helmikuuta.

Albumin tuottajana on toiminut Kotiteollisuus-yhtyeestäkin tuttu Miitri Aaltonen, jonka kädenjälkeä on kuultu Stam1nan neljällä ensimmäisellä levyllä.

"Metalliyhtye Stam1na julkaisee yhdeksännen albuminsa, Novus Ordo Mundi, 26. helmikuuta 2021. Stam1na palaa sävykkään Taival-albuminsa jälkeen juurilleen, kun tuottajan pallille istahtaa kymmenen vuoden tauon jälkeen bändin alkuaikojen luottomies Miitri Aaltonen. Miitrin kädenjälkeä kuultiin neljällä ensimmäisellä albumilla, viimeksi siis platinaan yltäneellä Viimeinen Atlantis -levyllä. Raja-albumilla Miitri vastaa miksauksesta.", yhtye kirjoittaa Facebook-sivullaan.

Laulaja-kitaristi Antti Hyyrysen mukaan Stam1na on palannut muun muassa nälkään ja nopeuteen.

”Palasimme nälkään, raakuuteen, nopeuteen ja raivoon. Jos Taival oli mattamusta taidealbumi, niin Novus Ordo Mundi, Uusi maailmanjärjestys käskyttää kuulijaa ihan eri tempolla. Levy kuulostaa sille että jalkapuoli terrieri olisi jäänyt loukkuun viemäriputkeen. Miitri toi äänityksiin kaivattua vittu nyt jätkät oikeesti -asennetta, jotakin sellaista, mitä fanit kuulivat debyytin ja kakkosalbumin aikoihin. Levyllä vierailee muun muassa Mikko Kotamäki (Swallow The Sun). Odotan innolla lukea true-skeneilijöiden ajatuksia Stam1nan uskottavuudesta 2021”, kuvailee Hyyrynen tiedotteessa.

Näet koko julkasun alta tai tästä.

Lue myös: Stam1na aloittaa uuden albumin teon - "Kesä 2020, ei tule ikävä!"

Lue myös: Stam1nan juhlakonsertti siirtyy ensi vuoteen - uusi albumi äänitysvaiheessa

Kilpailut

Uusimmat