Kuva: AOP

Snoop Dogg tyrmäsi WAP-hitin sanoman - Cardi B:n aviomies vastasi heti

14.12.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Snoop Dogg on huolissaan siitä, millainen vaikutus superhitillä on nuoriin tyttöihin.

Räppäri Snoop Dogg, 49, on kritisoinut Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin kohua herättänyttä WAP-hittiä. Seksuaalisesti suorasukainen kappale ei ole Snoop Doggin mieleen. Hänen mielestään naisten pitäisi jättää asioita arvailujen varaan, jotta seksuaalisuuden intiimiys säilyisi. WAP-kappaleella Cardi B ja Megan Thee Stallion kertovat suorasanaisesti mutta myös huumorin värittämänä, mitä haluavat heille sängyssä tehtävän. WAP-nimi tulee sanoista wet-ass pussy, joilla kuvataan naisen kostunutta genitaalialuetta.

- Se on ylpeytesi, se on Niilin jalokivesi. Sinun tulisi pitää siitä kiinni. Sen tulisi olla omaisuutta, johon kukaan ei pääse tutustumaan ennenaikaisesti, Snoop Dogg sanoi haastattelussa.

Mies lisäsi, että olisi ehkä parikymppisenä vielä ollut innoissaan kappaleesta. Nyt hän sanoo olevansa huolissaan siitä, millaisen viestin kappale välittää nuoremmille.

- En halua, että on nuorten tyttöjen keskuudessa muodikasta ilmaista itseään tuolla tavalla. Heidän tulisi tietää, että se on arvokas aarre, josta tulee pitää kiinni ennen kuin oikea ihminen osuu kohdalle, Snoop Dogg sanoo.

Nyt Cardi B:n aviomies, räppäri Offset on vastannut Snoop Doggin esittämään kritiikkiin. Mies sanoo TMZ:lle antamassaan haastattelussa, ettei miesten tule kertoa naisille, mitä he saavat ja mitä eivät saa tehdä.

- Kyse on naisten voimaannuttamisesta, älä ammu sitä alas. Meillä ei ole koskaan ollut näin monia naisartisteja suosiossa. He saavat miehet kiinni ja tekevät ennätyksiä, Offset sanoo viitaten hiphopin aiempaan miesvoittoisuuteen.

Offset ja Cardi B (kuva: AOP)

WAP on yksi vuoden 2020 isoimmista hiteistä. Se nousi Yhdysvalloissa Billboard-listan ykkössijalle, ja esimerkiksi sivustot Pitchfork ja Rolling Stone ovat nostaneet kappaleen vuosilistauksissaan vuoden parhaaksi kappaleeksi.

Lue myös: Snoop Dogg suuttui kohuräppärin paluusta musiikkiin: "Tämän rotan ei kuuluisi saada huomiota!"

Lue myös: Rock-legenda lyttää Cardi B:n WAP-hitin: "Se on kuvottava"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat