Kuva: Tina Korhonen

Nightwishilta tulossa kaksi erityistä striimikeikkaa - nyt mennään syvälle virtuaalimaailmaan

17.12.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Yhtye tiedottaa kahdesta striimikeikasta, jotka järjestetään maaliskuussa.

Nightwish on ilmoittanut esiintyvänsä kahdella striimikeikalla maaliskuussa. Yhtye tiedottaa, että keikat järjestetään ”virtuaaliseen maailmaan rakennetussa tavernassa”. Keikoilla kuullaan ensimmäistä kertaa yhtyeen viimeisimmän albumin Human. :II: Nature. kappaleita livenä.

Keikat nähdään 12. ja 13. maaliskuuta, ja ne ovat noin puolentoista tunnin mittaisia. Settilistat ovat molempina iltoina hieman erilaisia. Ensimmäisen keikan ajoitus on suunniteltu eurooppalaisia katsojia varten, kun taas toinen keikka palvelee paremmin Pohjois- ja Etelä-Amerikan aikavyöhykkeitä. Perjantain 12. päivän keikka alkaa Suomen aikaa kello 21.

Keikkoihin on myynnissä kahden illan yhteislippuja, joiden hinta alkaa 25 eurosta. Striimikeikat jäävät katsottaviksi lipun ostaneille kahden vuorokauden ajaksi. Keikat voi katsoa tietokoneella tai mobiililaitteella. Lipunmyyntiin pääset Nightwishin nettisivuilta.

Keikkojen teknisestä toteutuksesta vastaa virtuaalitodellisuusyhtiö Zoan, joka aiemmin herätti huomiota järjestämällä JVG:n virtuaalisen vappukeikan.

Lue myös: Nightwish hemmotteli fanejaan uudella livevideolla - nyt soi yhtyeen alkupään tuotanto

Lue myös: Tarja Turunen Nightwish-vuosistaan: "Olen ylpeä siitä, mitä teimme"

Kilpailut

Uusimmat