Kuva: AOP

Eminem ei muista räpänneensä kohuttuja Rihannaa loukkaavia sanoja: "Olenko todella sanonut noin?"

05.01.2021 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Eminem on pyytänyt Rihannalta anteeksi kappaletta, jossa viitataan naisen pahoinpitelyyn.

Kirjoitimme aiemmin, että Eminem, 48, on pyytänyt anteeksi Rihannalta, 32, tuoreella kappaleellaan. Syynä oli nettiin vuotanut kappale, jossa Eminem puolustaa Rihannan pahoinpitelystä tuomittua ex-poikaystävää Chris Brownia. Biisissä Eminem myös viittaa Rihannaan alentavalla bitch-sanalla.

- Olen Chris Brownin puolella, kyllä minäkin hakkaisin ämmän, Eminem räppää vapaasti suomennettuna.

Nyt Eminem on puhunut kyseisestä, Things Get Worse (Rihanna Diss) -nimisestä kohukappaleesta haastattelussa. Dissausbiisi on peräisin ajalta, kun Eminem levytti comeback-levyään Relapse, joka julkaistiin vuonna 2009. Räppäri kertoo SiriusXM Shade 45 -radiokanavalle olleensa monin tavoin yllättynyt kuullessaan vuotaneen kappaleen.

- En tiennyt, miten joku oli saanut sen käsiinsä. Toisekseen, minulla ei ole mitään muistikuvaa tuon versen räppäämisestä. Ne riimit eivät kuulostaneet tutuilta. Yllätyin siis itsekin. Mietin, että mitä ihmettä, olenko todella sanonut noin, Eminem kertoo.

"Se oli väärin"

Räppäri sanoo, että hänen muistikuvansa tuolta ajalta ovat hataria, koska hän oli juuri vieroittautumassa huumeriippuvuudesta. Hän kuitenkin lisää, ettei tämä oikeuta hänen tekojaan.

- Se on yli kymmenen vuotta vanha, mutten yritä antaa mitään tekosyitä. Sanoin sen ja se oli väärin ja se oli ihan v*tun tyhmää, Eminem sanoo.

Hän kertoo, että Relapse-levyn äänityksen aikoihin hänen täytyi opetella monia asioita räppäämisessä uudelleen huumeongelmansa jälkeen. Hän uskoo, että tuohon aikaan hän räppäsi monia asioita vain saadakseen jonkin riimin.

Dissauskappaleen levyttämisen jälkeen Eminem ja Rihanna päätyivät tekemään menestyksekästä yhteistyötä. Relapse-albumia vuonna 2010 seuranneella Recovery-albumilla Rihanna vieraili kappaleella Love the Way You Lie, joka nousi megahitiksi. Kaksikon yhteistyön hedelmiä on myös muun muassa The Monster -biisi vuodelta 2013.

Lue myös: Fani sai iloisen joululahjan - tapasi itse Rihannan huoltoasemalla

Lue myös: Playstation 5 -konsolin saatavuusongelmista tehtiin hulvaton sketsi - mukana myös Eminem

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat