Kuva: AOP

AC/DC julkaisi uuden musiikkivideon - hetkessä satoja tuhansia katselukertoja

14.01.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

AC/DC julkaisi viime vuoden lopulla odotetun uuden albumin.

Legendaarinen AC/DC julkaisi viime vuoden lopulla uuden ja odotetun studioalbumin. Power Up on bändin seitsemästoista studioalbumi ja ensimmäinen kuuteen vuoteen.

Eilen rockjärkäle jakoi faniensa iloksi uuden musiikkivideon albumilta löytyvästä Realize-kappaleesta. Video on kerännyt alle vuorokaudessa yli 600 000 katselukertaa sekä satoja ihastelevia kommentteja yhtyeen faneilta.

"Parasta koskaan. Kuten aina!"

"AC/DC:tä voisi kuunnella 24/7! Mahtavaa jälkeä!"

Näet videon alta tai täältä.

Yhtyeen laulaja Brian Johnson on antanut runsaasti haastatteluja uuden albumin tiimoilta. Planet Rockin haastattelussa esille tuli Johnsonin käyttämä ikoninen hattu.

Johnson kertoikin, mistä kyseinen tyyli on saanut alkunsa.

- En koskaan unohda sitä. Minulla oli tapana esiintyä työmiesten klubeilla Pohjois-Englannissa. Bändin nimi oli Geordie. Hikoilin aivan hemmetisti, koska missään paikassa ei ollut ilmastointia, ja varsinkin talvella lämmitys kävi niin kuumalla, että lavalla oli tukalat oltavat. Hiki valui silmiini ja se kirveli, Johnson kertoi ja jatkoi

- Veljeni Maurice tuli kerran keikalle ja hän oli ostanut urheiluauton. Auton mukana oli tullut hattu. Maurice sanoi, että silmäni ovat ihan kirkkaan punaiset, ja sanoin, että se johtuu hiestä. Lainasin siis yhtä hänen hattuaan keikalle, jotta hiki ei valuisi silmiini, ja se oli mahtavaa. Olin ostamassa hatun itselleni, sillä se oli hiestä märkä, mutta veljeni antoi sen. Lopulta pidin sitä aina päässä ja siitä tuli tavaramerkkini. "Tiedättekö sen bändin, jossa laulajalla on hattu", sanottiin. 

Lue myös: Kuinka tehdä AC/DC-kappale 30 sekunnissa? Hauskasta videosta viraalihitti

Lue myös: Slash hehkuttaa AC/DC:n uutta albumia: "V*tun mahtava"

Lue myös: Miksi AC/DC-laulaja Brian Johnson pitää aina hattua? Mies kertoi tarinan vuosien takaa

Kilpailut

Uusimmat