Kuva: AOP

Mötley Crüe -laulaja 60 vuotta - traagisten tapahtumien keskellä ollut mies kaipaa takaisin lavalle

08.02.2021 12:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Neil on syntynyt 8. helmikuuta vuonna 1961.

Mötley Crüe -laulaja Vince Neil täytti tänään 8. helmikuuta 60 vuotta.

Neil lauloi 80-luvun alussa Rock Candy -nimisessä yhtyeessä, josta Tommy Lee, Mick Mars ja Nikki Sixx löysivät hänet heidän bändiinsä. Neil oli aluksi vastahakoinen liittymään kolmikon mukaan, mutta Rock Candyn laahatessa paikoillaan, päätti Neil antaa uudelle yhtyeelle mahdollisuuden. Lopulta nelikon kasaamasta Mötley Crüesta nousi yksi 80-luvun suurimmista rock-bändeistä.

Neilin elämän varrelle on sattunut traagisia tapahtumia. Vuonna 1984 mies ajoi päihtyneenä kolarin, jolloin kyydissä ollut Hanoi Rocks -rumpali Razzle menehtyi. Vuonna 1995 Neilin tytär Skylar menehtyi syöpään.

90-luvun alussa Neil lähti soolouralle, mutta palasi lopulta muutaman vuoden jälkeen Mötley Crüen keulille.

Mötley Crüen piti palata keikkalavoille viime kesänä ja kiertää stadioneita yhdessä Def Leppardin, Poisonin sekä Joan Jett and the Blackheartsin kanssa. Nyt kuitenkin vallitsevan koronaviruspandemian takia keikat on siirretty vuoteen 2021.

Neil on kertonut odottavansa sitä, että pääsee takaisin esiintymään.

- Oli todella hienoa, että niin moni ihminen halusi meidän palaavan soittamaan. Olimme viisi vuotta erossa ja ajattelimme silloin, että olipas kiva matka ja nyt olemme valmiita. Kiersin pitkään sooloyhtyeeni kanssa, ja nyt kun koronavirus iski, en ole tietenkaan voinut tehdä juuri mitään, Neil sanoi ja jatkoi:

- Muutaman keikan aion kuitenkin tänä vuonna soittaa ihan vain hauskuuden vuoksi. Pakko sanoa, että en ole koskaan ollut näin kauaa esiintymättä sen jälkeen, kun täytin 16. Mahtavaa päästä takaisin lavalle!

Lue myös: Mötley Crüe -laulaja odottaa lavalle pääsyä - "En ole koskaan ollut näin kauaa esiintymättä"

Lue myös: Mötley Crüe -laulaja muistelee edesmennyttä tytärtään: "Kaipaan sinua"

Suosittelemme

Uusimmat