Kuva: AOP

Muistatko kaksosduo Jedwardin? Tyrmäävät nyt X Factorin ja Simon Cowellin täysin

06.04.2021 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

X Factorista kuuluisuuteen noussut Jedward kokee, että kilpailun osallistujat ovat pelkkiä ohjelman orjia.

Irlantilainen kaksosduo Jedward nousi kuuluisuuteen Ison-Britannian X Factor -laulukilpailusta vuonna 2009. Tämän jälkeen identtiset kaksoset John ja Edward Grimes, 29, nähtiin kaksi kertaa Irlannin edustajana Euroviisuissa vuosina 2011 ja 2012.

Nyt Jedward on sanonut suorat sanat X Factor -ohjelmasta Twitter-tilillään.

”Kadumme elämässä eniten sitä, ettemme sanoneet X Factor -tuomareille ’haistakaa v*ttu’”, Jedward kirjoittaa Metro-julkaisun mukaan.

”Jokainen X Factor -kilpailija oli ohjelman orja, eikä kilpailijoille maksettu mitään, kun taas muut tekivät miljoonia. Jokaisen kilpailijan piti vieläpä teeskennellä, että tuomarit mentoroisivat heitä. Todellisuudessa he välittivät vain palkkakuitistaan”, Jedward jatkaa Twitterissä.

Jedward viittaa twiitissään ohjelman konseptiin siitä, että kukin tuomari valikoituu ”mentoroimaan” yhtä kilpailijaryhmää.

Kaksikko nostaa twiiteissään esiin erikseen Simon Cowellin, joka on luonut ohjelman ja toiminut sen tuomarina melkein jokaisella kaudella.

”Simon Cowell luulee, että hän on musiikkibisneksen mafiapomo, kun todellisuudessa hänessä ei ole muuta kuin huono kasvojenkohotus”, Jedward kirjoittaa.

Kaksikko pääsi X Factorissa kuudennelle sijalle. Brittien X Factor oli kaikkien suomalaisten huulilla vuonna 2016, kun Saara Aalto kilpaili ohjelmassa sijoittuen toiselle sijalle.

Lue myös: X Factor -voittaja kohtasi voiton jälkeen järkytyksen: Pyydettiin valkaisemaan ihoaan

Lue myös: 'Puhdasta iloa ja rakkautta' - Saara Aalto muistelee X-Factor-ohjelmaa riemukkaalla videolla

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat