Kuva: Tuukka Kiviranta

Elonkerjuun uutuusvideolla sukelletaan yhtyeen historiaan: "Mukaan mahtuu monenlaisia käänteitä"

14.05.2021 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ihollani aina on Elonkerjuun viimeisin single.

Elonkerjuu-yhtyeen viimeisin single, Ihollani aina on saanut seurakseen näyttävän musiikkivideon. Kappale itsessään kertoo elämän erilaisista vaiheista, joita kaikkien taipaleelle vuosien saatossa osuu. 

- Elämänvaiheisiin kuuluu erilaisia valintoja, usein tulee tehtyä hyviä ja toisinaan myös huonoja. Vanhoja asioita penkoessa tulee mieleen, olisiko asiat sittenkin voineet mennä jotenkin toisin, yhtye avaa singlen sanoitusta.

- Ihollani aina on vahva ihmissuhdebiisi isolla tunnelatauksella, kuinka kaikki ei mennyt niin kuin yhdessä suunniteltiin.

Tuore musiikkivideo sen sijaan kaivautuu yhtyeen historiaan. 

- Musavideo on täysin ja rehellisesti Elonkerjuun näköinen. Videolla kaivetaan lapiolla kuopasta erilaisia esineitä, jotka ovat tärkeä osa meidän historiaa. Bändin tarinaan mahtuu monenlaista käännettä, erilaiset haasteet on aina kuitenkin voitettu ja menty eteenpäin. Siitä näkyy myös, että ikävä keikoille on kova kohtaamaan ihmisiä. Vielä jonain päivänä kaivetaan soittimet pikkuhiljaa esiin, pyyhitään pölyt ja päästään esiintymään, Lenni Paarma toteaa.

Videon pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Elonkerjuu kutsui Lauri Tähkän esiintymään keikalleen - "Saa itse päättää, mitä laulaa"

Lue myös: Lauri Tähkän ja Elonkerjuun välirikko jatkuu - suhteet katkesivat jopa sukulaiseen

Kilpailut

Uusimmat