Kuva: Mikko Räsänen

Haloo Helsingin ja Apulannan stadionkeikat perutaan tältä kesältä: "Pettymys meille kaikille"

17.06.2021 13:22 - Iiro Myllymäki

Olympiastadion-keikat siirretään kesälle 2022.

Haloo Helsingin ja Apulannan Olympiastadion-keikat siirtyvät. Keikat oli tarkoitus toteuttaa peräkkäisinä viikonloppuina elokuussa, mutta nyt keikat on siirretty kesälle 2022. Syynä on se, että pandemiatilanne hankaloittaa edelleen keikkojen järjestämistä.

Tiedotteessa kerrotaan, että näin mittavien konserttituotantojen läpivienti rajoitetulla kapasiteetilla ei olisi mahdollista. Elokuu tulee keikkojen järjestämisen osalta liian pian, vaikka koronatilanne onkin mennyt parempaan päin ja yleisötapahtumia päästään tänä kesänä järjestämään.

”Päätös ei ole helppo, mutta sillä halutaan varmistaa, että yleisö pääsee ensi vuonna juhlimaan molempien yhtyeiden kaikkien aikojen suurimpia keikkoja turvallisesti yhdessä ilman rajoituksia!” tiedotteessa todetaan.

Haloo Helsingin stadionkeikka nähdään lauantaina 18. kesäkuuta ensi vuonna. Apulannan keikka puolestaan toteutuu lauantaina 2. heinäkuuta niin ikään vuonna 2022.

Apulanta lupaa, että fanien kärsivällisyys vielä palkitaan.

- Elokuussa piti soittaa loppuunmyydyllä Stadikalla ja juhlistaa meidän bändin 30-vuotista retkeä komeasti ja eniten. Ollaan kuitenkin saavuttu siihen pisteeseen, että joudumme ilmoittamaan, että A30-synttärijuhlia ei juhlita vielä tänä vuonna. Maailma on avautumassa, mutta juuri nyt tilanne ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvä meille. Kaikkemme teimme, mutta valitettavasti aika loppui kesken, Apulannan Toni Wirtanen kommentoi.

(kuva: Mikko Räsänen)

Myös Haloo Helsinki pahoittelee, että suurkeikkaa ei pystytä järjestämään alkuperäisen suunnitelman mukaan. Heidänkin mukaansa aika loppui valmisteluissa kesken vallitsevan maailmantilanteen takia.

- Tämä on luonnollisesti pettymys meille kaikille. Olemme treenanneet ja suunnitelleet bändimme uran suurinta show'ta useita kuukausia. Mutta ei lannistuta tästä, eikä menetetä uskoa, vaan kohdistetaan katseet tulevaisuuteen. Lupaamme tarjota teille kesällä 2022 entistä nälkäisemmän ja energisemmän Haloon! bändi tiedottaa.

Keikoille ostetut liput käyvät sellaisenaan uusina päivämäärinä.

Lue myös: Miten hyvin tunnet Haloo Helsingin musiikin? Tee visainen testi ja selvitä sanoitustietämyksesi

Lue myös: Apulanta julkaisi nostalgisen kuvan 90-luvulta - "Kesä ysiviis!"

Kilpailut

Uusimmat