Kuva: All over Press

Voisiko Kiss jatkaa ilman johtohahmojaan? Voisi, jos Paul Stanleylta kysytään

23.06.2021 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Kiss on suurempi kuin yksikään sen jäsenistä, sanoo Stanley.

Kiss-yhtyeen laulaja ja perustajajäsen Paul Stanley, 69, olisi sitä mieltä, että bändi voisi jatkaa ilman alkuperäisiä jäseniä, mikä tarkoittaa tässä tapauksessa Stanleyta sekä basisti-laulaja Gene Simmonsia.

Stanley kertoi asiasta saksalaiselle Radio Bob! -ohjelmalle.

- Voisiko Kiss jatkaa ja kehittyä ilman meitä? Voisi, koska sehän on jo 50 prosenttisesti uusi yhtye. On ollut aikoja, kun ihmiset ovat sanoneet, että vain alkuperäinen nelikko voisi jatkaa. Ja sitten alkuperäinen kolmikko... Asiat ja tilanteet muuttuvat, Stanley pohti.

- Vaikka olen suuri fani ja hyvä siinä, mitä teen, maailmassa on muitakin ihmisiä, jotka voisivat kantaa soihtua ja tuoda jotain uutta keikkoihin ja musiikkiin. Se olisi silloinkin Kiss, ei Kiss 2.0. Jos näin joskus tapahtuu, se olisi sen filosofian jatkamista, mikä meillä on aina ollut: Kiss on suurempi kuin yksikään sen jäsenistä.

Stanley ja Simmons ovat ennenkin väläytelleet ideaa siitä, että yhtyeessä soittaisivat täysin muut muusikot. Kissin alkuperäinen kitaristi Ace Frehley piti vuonna 2016 ideaa typeränä.

- En ole koskaan kuullut Stanleyn ja Simmonsin suusta mitään naurettavampaa. Luulen, että ainoa syy, miksi he antavat tällaisia lausuntoja, on se, että he haluavat vahvistaa sitä ajatusta, että bändistä puuttuu jo kaksi alkuperäistä jäsentä. "Me korvasimme Peter Crissin ja Acen ja aiomme myös korvata itsemme". Aivan kuin Mick Jagger sanoisi, että The Rolling Stones jatkaa ilman minua ja Keith Richardsia. Koko juttu on täysi vitsi, Frehley jyrähti.

Lue myös: Kissin Euroopan-kiertue siirtyy jälleen - myös Helsingin-keikalle uusi päivämäärä

Lue myös: "Häneltä puuttuivat etuhampaat" - Gene Simmons muistelee ensikohtaamistaan Angus Youngin kanssa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat