Kuva: AOP

MTV: Vieläkö Eppu Normaali julkaisee uutta musiikkia? Martti Syrjä vastaa

31.07.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Syrjä kertoo MTV:n haastattelussa, että ajatuksia uudesta musiikista tulee, mutta säveltäminen ja levyttäminen veisi valtavasti aikaa.

Legendaarinen Eppu Normaali on kiertänyt Suomen keikkalavoja jo yli 40 vuotta. Yhtyeen laulaja Martti Syrjä, 62, kertoo MTV:n haastattelussa, että lopettamista bändi ei ole tosissaan harkinnut koskaan.

- Olemme kasassa toistaiseksi, ollaan oltu viimeiset 40 vuotta. Eli teemme korkeintaan yhden vuoden kestäviä suunnitelmia. Ja luotetaan siihen, että keksitään aina jotain, että tuntuu mielekkäältä. Mennään esiintymään ja sitten ollaan huomattu joka vuosi, että soitetaan paremmin ja paremmin, homma sujuu paremmin ja paremmin, niin minkä takia sitä sitten lopettaisi, Syrjä pohti MTV:lle.

"Luulen, että meidän levyt on tehty jo"

Eppu Normaali pystyy täyttämään keikkasettinsä pelkistä hiteistä, sillä rakastettuja kappaleita riittää. Näitä ovat muun muassa Tahroja Paperilla, Kitara, taivas ja tähdet sekä Suolaista sadetta. Syrjä uskoo, että uutta musiikkia yhtyeeltä ei tulla enää kuulemaan.

- Kyllä niitä ajatuksia aika ajoin tulee, mutta ne vaatisivat toteutuakseen meidän työmetodeilla semmoista kaiken muun lopettamista noin kahdeksi, kolmeksi vuodeksi, jonka aikana tehtäisiin levy, levyn kappaleet ja äänitettäisiin levy. En usko, että meidän nykyisessä elämäntilanteissa ei kerta kaikkiaan ole sellaista intoa eikä semmoisia rahkeita ottaa semmoisia sapatteja kaikesta. Kyllä mä melkein luulen, että meidän levyt on tehty jo, Syrjä sanoi.

Eppu Normaali on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä, jolla on lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Yhtyeen albumeita on myyty Suomessa yli 1,5 miljoonaa kappaletta.

Lue myös: Eppu Normaali astuu Uros Live -areenalle sinfoniaorkesterin kanssa - jättikeikka joulukuussa

Lue myös: Eppu Normaalin edesmennyt basisti sai muistolaatan "Mikon Metsään" - katso julkaisu

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat