Kuva: Handout

Nightwishin konsertti Kaisaniemessä on peruttu - uusi päivämäärä ja keikkapaikka selvillä

06.08.2021 16:43 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Koska Kaisaniemen konsertti on peruttu, Nightwish esiintyy Helsingin Jäähallissa 30. joulukuuta 2021.

Nightwishin piti esiintyä 14. elokuuta Kaisaniemessä Helsingissä, mutta nyt konsertti on peruttu. Tapahtumajärjestäjä Live Nationin mukaan tapahtumaa koskevien rajoitusten ja vallitsevan tilanteen vuoksi konserttia ei valitettavasti voida toteuttaa suunnitellusti. 

Helsinkiin on löydetty kuitenkin uusi päivämäärä ja paikka Helsingin Jäähallista 30. joulukuuta 2021. Liput joulukuun konserttiin tulevat myyntiin myöhemmin elokuussa.

- Näiden teille ja meille riipaisevien ja turhauttavien uutisten keskellä on tärkeää muistaa, että tämä maailmassa meneillään oleva omituisuus ei tule kestämään loputtomiin. Pysytään optimistisina, pidetään toisistamme huolta, ja nähdään jälleen joulukuussa, Nightwishin johtohahmo Tuomas Holopainen kertoo.

Ticketmaster tulee toimittamaan Kaisaniemen lipunostaneille automaattisesti uudet liput syksyn aikana, eikä asiakkaiden siis tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä saadakseen uudet liput joulukuun 2021 keikalle.

Kaisaniemeen ostetut liput eivät käy uudelle keikalle.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa 6.10.2021 mennessä. Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lue myös: Johanna Kurkelan ja Nightwish-muusikoiden Auri-yhtye julkaisi uuden singlen - kuuntele The Valley

Lue myös: Floor Jansen haluaa tehdä soolouraa Nightwishin ohella - pandemia-aika avasi luovuuden kanavat

Lähde ja lisätiedot: Live Nation

Kilpailut

Uusimmat