Kuva: AOP

Floor Jansen haluaa tehdä soolouraa Nightwishin ohella - pandemia-aika avasi luovuuden kanavat

04.08.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Floor Jansen uskoo, että pystyy löytämään tasapainon Nightwishin, soolokiireiden ja perhe-elämän keskelle.

Nightwish-laulaja Floor Jansen, 40, pääsi ensimmäistä kertaa esiintymään soolokeikalla koronapandemian aikana 15. heinäkuuta.

Jansen kertoi Breaking Absolutes With Peter Orullian -podcastissa, että haluaa löytää tavan, kuinka voisi työskennellä sekä Nightwishissa että soolomateriaalin parissa ja viettää rauhallista perhe-elämää.

- Olen työskennellyt sooloalbumin parissa pandemian alusta asti. Se avasin luovuuden, jota en ole vuosiin päässyt juurikaan käyttämään, ja se tuntuu hyvältä. Haluan tehdä sitä enemmänkin ja ottaa askeelet siihen suuntaan, että voin olla sekä sooloartisti että Nightwish-laulaja, ja viettää aikaa kotona, Jansen kertoi.

- Suurin haluni on löytää hyvä tasapaino kaikkeen. Se voi kuulostaa hieman juustoiselta, mutta olen nähnyt, kuinka vaikeaa se on kaikille pitkänlinjan tekijöille pitää mielensä kunnossa ja pysyä samalla yhteydessä maailmaan. Olen todella herkkä ja haluan pysyä järjissäni kaiken tämän keskellä, laulaja muun muassa jatkoi.

Jansen on naimisissa Sabaton-rumpali Hannes Van Dahlin kanssa.

Nightwish esiintyy Helsingin Kaisaniemessä 14. elokuuta. Yhtye on lupaillut visuaalisesti näyttävää show’ta, putken ikihittejä ja tuoreimman keväällä 2020-julkaistun kaksiosaisen Human. :||: Nature. -albumin isoimpia kappaleita.

Lue myös: Nightwish-laulaja Floor Jansen heräsi aamulla vatsakipuihin - syy selvisi Joensuun sairaalassa

Lue myös: Nightwishin Floor Jansen esiintyi soolokeikalla - tarjolla oli mielenkiintoinen settilista

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat